ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης, όπως... Πρέλεβιτς στα τρίποντα

Βασιλειάδης, όπως... Πρέλεβιτς στα τρίποντα
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης με τα δύο τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Ρέθυμνο έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ μετά τον Μπάνε Πρέλεβιτς που έφτασε τα 300 εύστοχα τρίποντα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα

Το "διπλό" (63-74) του ΠΑΟΚ στην Κρήτη απέναντι στο Ρέθυμνο συνδυάστηκε με ένα ρεκόρ για τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής πέτυχε δύο τρίποντα στον αγώνα του Σαββάτου (7/11) και έτσι έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (από το 1992 και έπειτα) μετά τον Μπάνε Πρέλεβιτς που έφτασε τα 300 εύστοχα τρίποντα.

Για το συγκεκριμένο... επίτευγμα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, ο Βασιλειάδης αναζητούσε δύο τρίποντα στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και αυτό το κατάφερε ο αρχηγός του "δικεφάλου" (είχε 2/6 τρίποντα).

"Ακόμη καλύτεροι στο εξής"

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΓΟΡ αναφορικά για την νίκη του ΠΑΟΚ, είπε: " Δουλέψαμε πάρα πολύ γι' αυτό το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί ξεκινήσαμε με τέσσερις ήττες. Για 40 λεπτά παίξαμε καλό μπάσκετ και πραγματικά για εμάς τώρα ξεκινάει η χρονιά. Από εδώ και πέρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ