ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: "Να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με την ΑΕΚ"

Βασιλειάδης: "Να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με την ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για το πώς έγινε φίλος του ΠΑΟΚ, ζήτησε την βοήθεια του κόσμου του "Δικεφάλου" στο ματς με την ΑΕΚ και ανέφερε πως θα έπρεπε να κρεμαστεί στο γήπεδο η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 ετών του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών και η ομάδα μπάσκετ. Ο Κώστας Βασιλειάδης είπε:

Για το πώς έγινε φίλος του ΠΑΟΚ: "ΠΑΟΚ δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Ούτε πρωταθλήματα έζησα, ούτε Κύπελλο. Μια φορά πήγα στο γήπεδο και τελείωσε".

Για την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: "Έζησα εποχές με γεμάτο και άδειο γήπεδο, όπως τώρα. Ελπίζω το Σάββατο (σ.σ. στον αγώνα με την ΑΕΚ) ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο γιατί θέλουμε την νίκη για να περάσουμε την επόμενη φάση των πλέι οφ".

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς τον οποίο είχε παλαιότερα προπονητή: "Ο Πρέλεβιτς με βοήθησε πραγματικά. Με έκανε να μην φοβάμαι ποτέ και τον ευχαριστώ πολύ. Αυτή η φανέλα έπρεπε να κρεμαστεί εδώ και χρόνια".

Πρέλεβιτς: "Είχα ξυριστεί γιατί θα βγάζαμε πολλές φωτογραφίες".

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπογράμμισε για την κατάκτηση του Κύπελλο Κόρατς το 1994: "Είχα ξυριστεί γιατί είχα μετά πως θα βγάζαμε πολλές φωτογραφίες".

Για τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ: "Την σεζόν 1987-88 ήμουν αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία".

Για το αύριο του ΠΑΟΚ: "Εγώ είμαι πάντα αισιόδοξος...".

Μαρκόπουλος: "Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να φέρει μεγάλες επιτυχίες"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: "Είναι μια μεγάλη ομάδα και οικογένεια ο ΠΑΟΚ. Οταν είσαι μέρος αυτής της ομάδας, νιώθεις κάτι πολύ δυνατό. Από άποψη επιτυχιών η κορυφαία στιγμή ήταν το Κύπελλο Κόρατς με την Στεφανέλ. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να φέρει μεγάλες επιτυχίες και αυτό που περιμένουν φίλαθλοι, έναν τίτλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ