ΠΑΟΚ

Τζόουνς: "Έχω υψηλό κίνητρο, είμαι πεινασμένος"

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΥΜΗ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΥΜΗ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λάκι Τζόουνς, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μιλώντας στο σάιτ του συλλόγου, δηλώνοντας έτοιμος να ανέβει επίπεδο.

Ο Λάκι Τζόουνς αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μετά από αυτές του Θοδωρή Ζάρα και του Κέβιν Ντίλαρντ, ερχόμενος για να συμπληρώσει την περιφέρεια της ομάδας.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έδειξε αρκετά συνειδητοποιημένος, τονίζοντας ότι θέλει να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ όπως δημοσιεύτηκαν στο σάιτ της ομάδας:

"Ανυπόμονος για την επίσημη ένταξή του στον ΠΑΟΚ, με πολύ μεγάλο κίνητρο για την συμμετοχή του στην προσπάθεια ενός πολύ σπουδαίου και ιστορικού οργανισμού, αλλά και πεινασμένος για διακρίσεις, δηλώνει ο Lucky Jones, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Jones μίλησε στο www.paokbc.gr από την άλλη του Ατλαντικού για την συμφωνία του με την ομάδα μας, τις φιλοδοξίες του, την συνομιλία που είχε με τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και αυτούς με τους οποίους μίλησε για τον ΠΑΟΚ.

"Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μία ομάδα με ιστορία, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και με πολλούς τίτλους. Ξέρω ότι η ομάδα έχει αρκετά χρόνια που έχει μείνει μακριά από τους τίτλους, αλλά η ζωή κάνει κύκλους και όλοι θα είμαστε εδώ για να παλέψουμε", λέει ο Lucky Jones εξηγώντας την απόφασή του και προσθέτει: " Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, είναι ότι καλύτερο για μένα. Θέλω να γίνω κι εγώ καλύτερος σε αυτή την ομάδα. Έχω πολύ υψηλό κίνητρο, είμαι πεινασμένος για μπάσκετ και για όλα αυτά που μπορεί να γίνουν σε μία σπουδαία ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συμμετέχει και μάλιστα για δεύτερη χρονιά στοBasketballChampionsLeague, μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου".

-Η συνομιλία που είχες με τον κ.Παπαθεοδώρου, έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

" Είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση με τον κόουτς. Ήταν ξεκάθαρος, μου άρεσαν πολύ αυτά που μου είπε. Μου μίλησε για τους υψηλούς στόχους της ομάδας, μου εξήγησε ότι θέλει να παίζουμε σκληρά, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με δύναμη και να παίρνουμε τη νίκη κι αυτό ακριβώς θα κάνω. Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μία σπουδαία σεζόν".

-Τι είναι αυτό που φέρνεις στον ΠΑΟΚ; Τι να περιμένουμε από σένα στο γήπεδο;

"Παίζω σκληρά, θα το δείτε σε κάθε παιχνίδι. Θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Κάνω πολλά, μου αρέσει η άμυνα, να αναλαμβάνω τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Θέλω να κερδίζω".

-Με ποιους μίλησες προτού πάρεις την απόφαση να έρθεις στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ;

" Μίλησα με τον Νίκο Γκίκα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες πέρσι στον Προμηθέα. Είναι καλός μου φίλος, μιλήσαμε αρκετά για τον ΠΑΟΚ, μου είπε τα καλύτερα, ενώ είναι σημαντικό ότι είχε συνεργαστεί και με τον νέο μου προπονητή. Στο κολέγιό μου, τοRobertMorris, ήταν και δύο Ελληνίδες, η Άρτεμις Σπανού και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου. Δύο πολύ καλές μου φίλες και ειδικά με την Σταμολάμπρου, που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, έχουμε μιλήσει πολύ για την ομάδα".

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;

"Δεν βλέπω πραγματικά την ώρα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να γίνω μέλος της ομάδας. Θέλω να είναι κοντά στην ομάδα, θυμάμαι πολύ καλά το παιχνίδι μας στη Θεσσαλονίκη και θέλω αυτούς τους φιλάθλους να τους έχω στο πλευρό μου. Φαντάζομαι πως θα είναι με πολύ περισσότερο κόσμο σε αυτό το γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ