ΠΑΟΚ

Τσόχλας: "Το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÍÅÐÔÏÕÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÍÅÐÔÏÕÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Απόλλων Τσόχλας δήλωσε μετά την ήττα από τον Γυμναστικό ότι το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον ΠΑΟΚ λόγω του θανάτου του πατέρα του Ηλία Παπαθεοδώρου, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του προς τον προπονητή του.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Γυμναστικό (101-89), ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα λίγοι στην ομάδα είχαν κουράγιο να ασχοληθούν με το αποτέλεσμα. Και ο λόγος ήταν ο θάνατος του πατέρα του Ηλία Παπαθεοδώρου, Ιπποκράτη, που βύθισε στο πένθος την ομάδα.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Απόλλων Τσόχλας μετά το παιχνίδι, εκφράζοντας την θλίψη του για αυτό που συνέβη στον προπονητή της ομάδας πριν σχολιάσει το παιχνίδι: " Σήμερα δυστυχώς το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς πληροφορηθήκαμε μετά το ματς την απώλεια του πατέρα του κόουτς. Εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στον κόουτς και να ευχηθώ καλή δύναμη.

Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι παρασυρθήκαμε και μπήκαμε στον ρυθμό την αντιπάλου ομάδας, κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια στην άμυνα και δυστυχώς ούτε την συγκέντρωση και την ηρεμία για να ανακάμψουμε κατά την διάρκεια του ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ