ΠΑΟΚ

Τσόχλας: "Η ομάδα δουλεύει σκληρά από την πρώτη μέρα"

Τσόχλας: "Η ομάδα δουλεύει σκληρά από την πρώτη μέρα"
INTIME SPORTS

Δηλώσεις για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Μπρατισλάβας έκανε ο Απόλλων Τσόχλας. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Ο Απόλλων Τσόχλας αναφερόμενος στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Μπρατισλάβας και την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας δήλωσε:

"Πάμε για ένα ακόμη τουρνουά στο εξωτερικό κι αυτή η διαδικασία είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει να μπούμε στο ρυθμό των συνεχόμενων παιχνιδιών και μετακινήσεων που μας περιμένουν από πολύ νωρίς, με τα διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Eurocup. Τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά σίγουρα αυτό που μετρά περισσότερο είναι οι λεπτομέρειες που βλέπει ο προπονητής μας, τα λάθη που κάνουμε και τα οποία στη συνέχεια πρέπει να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να μετουσιώσουμε στο γήπεδο όλα αυτά που θέλει ο προπονητής μας και δουλεύουμε στο γήπεδο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, αλλά έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας μέχρι το ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, όπου θέλουμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα μας έχει ομοιογένεια κι αυτό βοηθά. Κρατάμε όλα τα θετικά που έδειξε η ομάδα στο τουρνουά της Σερβίας και πάμε στη Μπρατισλάβα για δυνατούς αγώνες και μία διαφορετική διαδικασία με τρία συνεχόμενα παιχνίδια και από όλες τις απόψεις θα είναι ένα σημαντικό τεστ για μας".

Η ΚΑΕ πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής

Στις 24/8 η ΚΑΕ έστειλε τον φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου αυτή να χορηγήσει στους "ασπρόμαυρους" πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά το θέμα ήταν... τυπικό και στον "Δικέφαλο" δεν είχαν καμιά ανησυχία για το τι θα γίνει. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (17/9), η ΕΕΑ μεταξύ άλλων ομάδων χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα και στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ