ΠΑΟΚ

Τσόχλας: "Αισιόδοξοι για το ματς με το Ρέθυμνο"

Τσόχλας: "Αισιόδοξοι για το ματς με το Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Ο Απόλλωνας Τσόχλας αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στα προημιτελικά του Κυπέλλου ενώ σχολίασε και την προετοιμασία του "Δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο Ρέθυμνο στο "Παλατάκι" και ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την κλήρωση.

Συγκεκριμένα είπε: "Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο δύσκολη. Σίγουρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το αν είναι καλή η κλήρωση ή όχι, θα φανεί στο γήπεδο.

Το Ρέθυμνο είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που της αρέσει να στηρίζεται στους ξένους παίκτες, θα έχει πέντε νέους ξένους και έξι στο σύνολο στην νέα σεζόν. Αυτό θα δυσκολέψει τη δική μας δουλειά, κυρίως όσον αφορά την προετοιμασία που κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι, καθώς δεν θα έχουμε τόσο σαφή εικόνα από τον αντίπαλο.

Πιστεύω όμως ότι θα έχουμε ομοιογένεια σαν ομάδα, αυτή είναι η εικόνα από τις πρώτες προπονήσεις κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για την περσινή πορεία στο Κύπελλο: " Πέρσι είχαμε φτάσει ένα βήμα, ένα σουτ για την ακρίβεια από τον τελικό. Ήταν κάτι που μας πείραξε πολύ και σίγουρα θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε περισσότερο".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στις 7/10 θα παίξει με το Ρέθυμνο και στις 14/10 θα υποδεχτεί την Ζολνόκι: " Σίγουρα δεν είναι αρνητικό σαν γεγονός, το να ξεκινάμε με παιχνίδια στο γήπεδό μας. Είναι καλό να μην έχουμε μετακινήσεις από τα πρώτα ματς, να παίζουμε στο γήπεδό μας και με τους δικούς μας φιλάθλους. Κι αν κερδίσουμε θα είναι σίγουρα θετικό γεγονός".

Για την προετοιμασία της ομάδας: " Είναι μία δύσκολη περίοδος για μας τους παίκτες, δουλεύουμε πολύ, υπάρχει πολλή κούραση, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε για να βγουν σε δύο μήνες τα αποτελέσματα που θέλει ο προπονητής. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι, τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά, έχουμε και πάλι εξαιρετικό κλίμα και εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα. Οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και μπασκετικά και στο κλίμα της ομάδας και με τις δύο προσθήκες που περιμένουμε να έρθουν, πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ