ΠΑΟΚ

Τσεκάρει Φρέιζερ και Έντουιν ο ΠΑΟΚ

Τσεκάρει Φρέιζερ και Έντουιν ο ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας θα παρακολουθήσει τους Τιμ Φρέιζερ και Φουκουάν Έντουιν, τους οποίους είδε πέρυσι στο Portsmouth Invitational Tournament.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος την επόμενη Πέμπτη (9/7) θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου θα παρακολουθήσει το Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας (θα διεξαχθεί από τις 11/7 έως τις 21/7).

Δύο από τους παίκτες που θα έχει κατά νου είναι ο Τιμ Φρέιζερ και ο Φουκουάν Έντουιν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ είδε τους δύο καλαθοσφαιριστές πέρυσι στο Portsmouth Invitational Tournament (στο οποίο ο "Μάτζικ" έδωσε το παρών) αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε μαζί τους γιατί αποκτήθηκε ο Τζέικ Οντουμ και ο Μαρκ Κάρτερ.

Έτσι ο Σταυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους Φρέιζερ και Έντουιν στο Λας Βέγκας. Ο πρώτος είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Την σεζόν 2014-15 έπαιξε στους Ρεντ Κλόουζ στο NBA D-League (ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης έχοντας 16.3 πόντους μέσο όρο και 9.5 ασίστ) ενώ μετά πέρασε για λίγο από το NBA και συγκεκριμένα από τους Σίξερς (5.7 πόντους μέσο όρο) και από τους Μπλέιζερς (4.6 πόντους μέσο όρο). Μάλιστα αρέσει αρκετά σε άνθρωπους του ΠΑΟΚ που τον έχουν δει...

Ο Έντουιν είναι 23 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Την σεζόν 2014-2015 έπαιξε στους Σκάιφορς στο NBA D-League (ξεχώρισε για τα αμυντικά του καθήκοντα ενώ είχε 13,8 πόντους μέσο όρο) και μετά μετακόμισε στην Βενεζουέλα για λογαριασμό της Γκουάρος Ντε Λάρα.

Καλή άποψη για τον Τσαλδάρη

Ένας από τους Έλληνες παίκτες που στον ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή άποψη είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος παραμένει ελεύθερος. Υπάρχει εκτίμηση για την αγωνιστική του αξία αλλά και για τον χαρακτήρα του ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εκτιμά πολύ τους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η προοπτική να ασχοληθεί με τον Τσαλδάρη ( ενδιαφέρεται γι' αυτόν ο Απόλλων Πατρών ) ο ΠΑΟΚ, εκτός κι αν για την θέση του προτιμηθεί να αποκτηθεί ξένος παίκτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ