ΠΑΟΚ

Τσακαλέρης: "Αμυνα, το δυνατό σημείο του Μάρκοβιτς..."

Τσακαλέρης: "Αμυνα, το δυνατό σημείο του Μάρκοβιτς..."
Τσακαλέρης

Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr ο Ευθύμης Τσακαλέρης για τον νέο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Νίκολα Μάρκοβιτς τον οποίο την περασμένη σεζόν είχε συμπαίκτη στον Πανελευσινιακό.

O ΠΑΟΚ την Τετάρτη (22/7) έκανε... σεφτέ στις μεταγραφές αποκτώντας τον Νίκολα Μάρκοβιτς (με την προσθήκη του Σέρβου και εφόσον ο "Δικέφαλος" δεν κινηθεί άμεσα για την παραμονή του -πιο έμπειρου σε σχέση με τον Μάρκοβιτς- Κώστα Κακαρούδη, ο τελευταίος δεν θα περιμένει... εσαεί τους "ασπρόμαυρους").

Για τον Μάρκοβιτς (26, 2.08) μιλήσαμε με τον Ευθύμη Τσακαλέρη, ο οποίος την περασμένη σεζόν τον είχε συμπαίκτη στον Πανελευσινιακό.

Τι στυλ παίκτη είναι ο Σέρβος; "Είναι τεσσάρι. Μπορεί να σουτάρει από έξω... Είναι πολύ καλός στα ριμπάουντ και μπορεί να προσφέρει σε αυτά. Πέρυσι βοήθησε επιθετικά ενώ είναι καλό παιδί εντός και εκτός γηπέδου", μας είπε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής ο οποίος ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του Μάρκοβιτς.

"Εχει το τρίποντο, έχει και το ντράιβ..."

"Η άμυνα... Αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Πέρυσι σε εμάς (σ.σ. στον Πανελευσινιακό) έπαιρνε πάντως σκοράρισμα, κάτι που δεν έκανε τόσο όταν έπαιζε στον ΚΑΟΔ".Οσο για το τι μπορεί να κάνει επιθετικά ο Σέρβος; "Θα δώσει λύσεις στην επίθεση, έχει το τρίποντο αλλά και το ντράιβ. Μπορεί να βοηθήσει μέσα και έξω από το τρίποντο, έχει καλό σουτ. Είναι καλός αμυντικός αλλά έχει την δυνατότητα να προσφέρει και επιθετικά".

"Είναι σαν... Ελληνας, μπορεί στον ΠΑΟΚ το βήμα παραπάνω"

Τις τρεις τελευταίες σεζόν ο Μάρκοβιτς έπαιξε στην Ραντνίσκι, στην Βοϊβοντίνα, στον ΚΑΟΔ και στον Πανελευσινιακό. Ομάδες, δηλαδή, πολύ χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να σταθεί άραγε στον "Δικέφαλο"; "Είναι ακόμη 26 ετών. Είναι πολύ καλός και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι σαν... Ελληνας. Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ", ανέφερε ο Τσακαλέρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ