ΠΑΟΚ

Τρις: "Θα αφήσω την καρδιά μου στο παρκέ"

Syracuse's Brandon Triche, right, makes a move to get by Seton Hall's Aaron Cosby during the first half of an NCAA college basketball game Saturday, Feb. 16, 2013, in Newark, N.J. Triche led all scorers with a career-high 29 points as Syracuse defeated Seton Hall 76-65. (AP Photo/Bill Kostroun)
Syracuse's Brandon Triche, right, makes a move to get by Seton Hall's Aaron Cosby during the first half of an NCAA college basketball game Saturday, Feb. 16, 2013, in Newark, N.J. Triche led all scorers with a career-high 29 points as Syracuse defeated Seton Hall 76-65. (AP Photo/Bill Kostroun) AP

Ο Μπράντον Τρις μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα, εξηγώντας πως η συνομιλία που είχε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου επηρέασε την τελική του απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε σημαντικά στην περιφέρεια με την απόκτηση του Μπράντον Τρις , ενός παίκτη με εξαιρετικό κολεγιακό βιογραφικό, αφού φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Syracuse. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου" μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο βήμα την καριέρα του, τονίζοντας αρχικά πως "μίλησα με τον ατζέντη μου για το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, την παράδοση της ομάδας, το πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το Basketball Champions League, νομίζω ότι ήταν μία απόφαση σχετικά εύκολη".

Για να προσθέσει: "Δ εν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα και έρχομαι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη για μπάσκετ. Η αλήθεια είναι ότι ξέρω ελάχιστα πράγματα, αλλά θα αρχίσω να μαθαίνω. Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ για όλα αυτά, όπως ο Ντάριλ Μπράιαντ, που ήταν πέρσι στην ομάδα". Όπως υποστήριξε δε, μείζονα ρόλο στην καταφατική απάντηση που έδωσε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε η συνομιλία του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου:

" Είναι πάντα σημαντικό να μιλάς με τον προπονητή, να μάθεις τι θέλει και τι περιμένει από σένα, τι στόχους έχει, ποια είναι η φιλοσοφία του, όπως και όλα αυτά που ήθελε να μάθει για μένα. Μου εξήγησε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τον τρόπο που χτίστηκε η ομάδα, για τις εγκαταστάσεις, νομίζω ότι όλα αυτά ήταν σημαντικά".

Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει; Εξήγησε ότι " μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των γκαρντ, αν και μου έχει τύχη στην καριέρα να παίξω σε τέσσερις θέσεις. Κλασικά στο "1-2", λόγω του μεγέθους μου, μου ζήτησαν να παίξω και "3" και μερικές φορές, ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα έχω βρεθεί και σαν τεσσάρι μέσα στο ματς. Σε οποιαδήποτε θέση κι αν χρειαστεί να παίξω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής όταν θα βγω στο γήπεδο. Δουλεύω σκληρά, είναι πολύ ανταγωνιστικός και στις προπονήσεις".

Κλείνοντας, έστειλε και το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: " Θα αφήσω την καρδιά μου στο παρκέ. Είμαι νικητής, θέλω να σας εκπλήξω θετικά και με θυμάστε για πολλά χρόνια".

AP Photo/Bill Kostroun

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ