ΠΑΟΚ

"Τραβάει" το ενδιαφέρον ομάδων ο Τσαϊρέλης

"Τραβάει" το ενδιαφέρον ομάδων ο Τσαϊρέλης

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που "αρέσει" σε ομάδες της Ελλάδας αλλά και σε δύο συλλόγους του εξωτερικού και ο ΠΑΟΚ που ακόμη δεν του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ωστόσο εκτιμάται πως θα το κάνει.

Πλέον έχει οριστικοποιηθεί πως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό (το προηγούμενο διάστημα ο παίκτης περίμενε να ενημερωθεί επισήμως γι' αυτό) και στον ΠΑΟΚ μπορούν να κινηθούν πάνω στο θέμα του Ελληνα φόργουορντ.

Στον "Δικέφαλο" πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον "Τσάι" αλλά ο τελευταίος ακόμη επίσημη πρόταση δεν έχει στα χέρια του παρά μόνο στην παρούσα φάση γνωρίζει το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου".

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και από άλλες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και από δύο συλλόγους του εξωτερικού. Γενικώς ο Τσαϊρέλης φαίνεται να "αρέσει" σε αρκετές ομάδες (έτσι για τον "Δικέφαλο" υπάρχει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή κάποια από αυτές να "μπει" δυναμικά για την απόκτησή του), με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον Ελληνα φόργουορντ βασικότατο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Βέβαια θα πρέπει η συζήτηση με την πλευρά του παίκτη να μπει και σε μια πιο επίσημη βάση, δηλαδή να γίνει αναλυτική κουβέντα για το οικονομικό, κάτι το οποίο πάντως εκτιμάται πως θα συμβεί το επόμενο διάστημα. Άλλωστε το θέμα του "Τσάι" έχει συζητηθεί μεταξύ των στελεχών του ΠΑΟΚ που θέλουν να κάνουν μια πρόταση που να μπορεί να καλύψει τα "θέλω" του παίκτη.

"Κοιτούν" τον ΜακΦάντεν από Γερμανία

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν εξελίξεις στο θέμα του Θαντ ΜακΦάντεν, από την πλευρά του οποίου "βγαίνει" ένα κλίμα πως μπορεί να "έρθει" το deal με τον "Δικέφαλο", ίσως και άμεσα. Αντίστοιχη αισιοδοξία δεν προκύπτει πάντως από το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Την Δευτέρα (20/6) ο Αμερικανός μίλησε με τον μάνατζερ του και συζητήθηκε μάλιστα πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας.

Η πλευρά του παίκτη δεν φαίνεται να βιάζεται αφού θέλει να "εξαργυρώσει" την καλή χρονιά που έκανε στην ΑΕΚ Λάρνακας και αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να βάλει την υπογραφή του (από την μία ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να παίξει στο Champions League, από την άλλη όμως ο ΜακΦάντεν μέχρι στιγμής στην καριέρα του δεν έχει πάρει ένα μεγάλο συμβόλαιο και αυτό είναι στο μυαλό του να το πετύχει φέτος). Για να υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να "κατεβάσει" το κασέ του και το θέμα είναι αν και πότε είναι διατεθειμένος να το κάνει αυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ