ΠΑΟΚ

Τουλάχιστον 1-1,5 μήνα εκτός ο Σάιμπερτ στον ΠΑΟΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÂÁÑÅÆÅ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - VARESE (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÂÁÑÅÆÅ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - VARESE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τελικώς οι φόβοι που υπήρξαν από το τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν με τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ να μένει εκτός σίγουρα για τον επόμενο 1-1,5 μήνα.

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από τη μαγνητική που υποβλήθηκε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ του ΠΑΟΚ όσον αφορά το πότε θα βρεθεί και πάλι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Οι φόβοι που υπήρξαν από την πρώτη εκτίμηση του τραυματισμού του Αμερικανού πριν αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν με αποτέλεσμα να μένει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει τον Απρίλιο.

Ο Σάιμπερτ υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά την εξάρθωση αριστερής ωμοπλάτης που υπέστη και απομένει να γίνει γνωστή η ακριβής διάγνωση. Αυτή που θα ισοδυναμεί με το ακριβές διάστημα της απουσίας του που θα γίνουνε γνωστά είτε αργά στη διάρκεια της ημέρας είτε αύριο το πρωί. Οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο κάνουνε λόγο ότι θα μείνει εκτός 1-1,5 μήνα. Ωστόσο υπάρχει φόβος να μείνει εκτός ακόμη και για 2-3 μήνες κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει και το χειρότερο σενάριο να επιστρέψει στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σάιμπερτ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου στο διπλό ευρωπαϊκό ραντεβού για τους 16 του Basketball Champions League με τη Τενερίφη που σήμερα διέλυσε τη Φουενλαμπράδα εκτός έδρας με 85-61. Μάλιστα η ισπανική ομάδα όπου αγωνίζεται ο διεθνής Γιώργος Μπόγρης έκανε επιμέρους σκορ 29-3 στη 2η περίοδο.

Το σίγουρο είναι ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα κληθεί να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Σάιμπερτ για τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και της προσπάθειάς της στη Stoiximan.gr Basket League. Κι αυτό γιατί όσον αφορά τη Basketball Champions League έχει εκπνεύσει η προθεσμία για τους 16 του θεσμού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ