ΠΑΟΚ

Τον Οκτώβρη στο τουρνουά της Σμύρνης

Τον Οκτώβρη στο τουρνουά της Σμύρνης

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει σε τουρνουά που θα γίνει στην Τουρκία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1,2 και 3/10 αντί στις 28,29 και 30/9 που αρχικά είχε προγραμματιστεί

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο τουρνουά της Σμύρνης με την συμμετοχή της Καρσίγιακα, της Τράμπζονσπορ και της Ούνιξ Καζάν και τα φιλικά που θα δώσει στην Τουρκία, θα είναι τα τελευταία πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Το συγκεκριμένο τουρνουά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 28,29 και 30 Σεπτεμβρίου ωστόσο υπήρξε αλλαγή στις ημερομηνίες και θα γίνει στις 1,2 και 3 Οκτώβρη.

Κατά τα άλλα, καθημερινές είναι οι επαφές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και στον "Δικέφαλο" μεταξύ άλλων περιμένουν διάφορες περιπτώσεις Αμερικανών που έχουν τσεκάρει για το αν μπορούν να προχωρήσουν. Αυτό είτε λόγω κασέ, είτε για κάποιοι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να πάρουν ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ συμμετέχοντας σε training camp.

Το επόμενο διάστημα ίσως κάποιοι συμβιβαστούν με την προοπτική της συμφωνίας με ευρωπαϊκές ομάδες και έτσι τα πράγματα να είναι πιο απλά για τον ΠΑΟΚ, κυρίως για την θέση "1".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ