ΠΑΟΚ

To βίντεο "έκαψε" τον Γκετσέφσκι

To βίντεο "έκαψε" τον Γκετσέφσκι
INTIME SPORTS

"Τελειωμένη" για τον ΠΑΟΚ θεωρείται η υπόθεση του Τοντόρ Γκετσέφσκι, λόγω ενός βίντεο στο οποίο ο ίδιος μαζί με συμπαίκτες του τραγουδούν αγαπημένο εθνικιστικό σύνθημα των Σκοπιανών.

Με την απόκτηση του Μάρκους Γκόρι φαίνεται να έχει κλείσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εκτός της περίπτωσης του Ευθύμη Τσακαλέρη, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθουν με κάποιον άλλο καλαθοσφαιριστή (προσωρινά τουλάχιστον), ούτε και με τον Τοντόρ Γκετσεφσκι.


Ο Σκοπιανός, για τον οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παραδέχονταν πως πιθανόν να ασχοληθούν μαζί του, πλέον θεωρείται... τελειωμένος στους κόλπους της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε και, συμπεριλαμβανομένου του 34χρονου παίκτη, δείχνει τους Σκοπιανούς να ξεστομίζουν εθνικιστικά συνθήματα που αναφέρονται και στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό φαίνεται να έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" που δείχνουν πλέον να μην ασχολούνται με την περίπτωση του παίκτη, ο οποίος εδώ και καιρό είχε στο... περίμενε τον ΠΑΟΚ, που του είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τον Γκετσέφσκι:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ