ΠΑΟΚ

Το Παλέ και το... μήνυμα για κόσμια συμπεριφορά

Το Παλέ και το... μήνυμα για κόσμια συμπεριφορά
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως τα όσα έγιναν στο Παλέ θα πρέπει να λειτουργήσουν... παραδειγματικά στους οπαδούς του "Δικεφάλου" σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά τους στο "Παλατάκι"

H εξέλιξη του ντέρμπι του Αρη με την οριστική διακοπή του αγώνα ήταν κάτι που σίγουρα δεν "έφερε" ικανοποίηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" ήθελαν το ματς να κριθεί στο γήπεδο και όχι στα... χαρτιά και όποιος βρέθηκε ανάμεσα στα μέλη της αποστολής των "ασπρόμαυρων" που ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από το Παλέ μετά την απόφαση για διακοπή, διαπίστωνε πως δεν υπήρχε καμιά... χαρά για το πώς εξελίχθηκε τελικά το ματς με τους "κίτρινους".

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ "έπαιρναν" τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη ως ένα... μήνυμα για το ότι στο "Παλατάκι" θα πρέπει στο εξής να υπάρχει μεγάλη προσοχή και κόσμια συμπεριφορά, ειδικά σε ματς υψηλής επικινδυνότητας.

" Εμείς τώρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί...", έλεγαν μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ που στο παρελθόν αντιμετώπισαν κι αυτοί προβλήματα με την συμπεριφορά οπαδών της ομάδας, όπως για παράδειγμα έγινε στο περσινό εντός έδρας ματς με τον Άρη (εκκενώθηκε το γήπεδο για να συνεχιστεί το ντέρμπι).

Στον ΠΑΟΚ μάλιστα ήδη έχουν τιμωρηθεί με 3.500 ευρώ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο (υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων), ένα ματς που αναμφίβολα θεωρείται "ήσυχο" και μετά τα γεγονότα του Παλέ αντιλαμβάνονται πως πλέον θα πρέπει να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από πλευράς φίλων του "Δικεφάλου" σε "μεγάλα" παιχνίδια (το πρώτο από αυτά είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο "Παλατάκι" στις 15/11).

Επί της ουσίας, δηλαδή, θεωρούν πως τα όσα έγιναν στο Αλεξάνδρειο και με τις επιπτώσεις που είχε ο Αρης, θα πρέπει να λειτουργήσουν... παραδειγματικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ έτσι ώστε η κατάσταση να μην ξεφύγει σε κάποιο ματς και ο "Δικέφαλος" έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ