ΠΑΟΚ

Το ασπρόμαυρο story της παραμονής Σούλη

Το ασπρόμαυρο story της παραμονής Σούλη
INTIME SPORTS

Το χρονικό της υπόθεσης του Σούλη Μαρκόπουλου και τα όσα έγιναν την Κυριακή στον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος κόουτς που δεν πίεσε να φύγει αλλά και το... πακέτο λόγων που έπαιξε ρόλο στην παραμονή του.

O Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την Δευτέρα (20/10) το πρωί προπόνησε τους παίκτες της ομάδας. " Ο Μαρκόπουλος είναι ο προπονητής μας...", έλεγαν ξεκάθαρα στον ΠΑΟΚ μετά το Δ.Σ. που έκαναν το βράδυ της Κυριακής και τα όσα ακούγονταν περί μετακίνησής του στον Ολυμπιακό. Ποιο το χρονικό της υπόθεσης του Μαρκόπουλου και τι έγινε την Κυριακή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με όσα λένε στον "Δικέφαλο", κατά την διάρκεια της χθεσινής (19/10) μέρας ο έμπειρος κόουτς ενημέρωσε την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (σ.σ. υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" για τα επόμενα πέντε χρόνια). Mετά τις 21.30 οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" βρέθηκαν στο "Παλατάκι" για να γίνει Δ.Σ. και να μιλήσουν για την όλη υπόθεση. Ηταν παρόντες όλοι οι διοικούντες και σε ανοιχτή ακρόαση ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ομόφωνα αποφασίστηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος και στην ομάδα λένε πως δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να συζητήσουν για το πόσα χρήματα θα μπορούσαν να πάρουν από τους "ερυθρόλευκους" ώστε να ανοίξουν τον δρόμο να "κατέβει" στην Αθήνα ο Μαρκόπουλος (στην ομάδα τονίζουν πως δεν υπήρχε καμιά επίσημη επαφή του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό). Εκτός αυτού, πάντως, "μένουν" και στην στάση του έμπειρου κόουτς τονίζοντας πως έδειξε διάθεση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

" Αν ήθελε να φύγει, δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Θα μπορούσε να παραιτηθεί", λένε μεταξύ άλλων στον "Δικέφαλο" που στέκονται έτσι στο ότι ο Μαρκόπουλος δεν πίεσε καταστάσεις για να αποχωρήσει από τους "ασπρόμαυρους". Την ίδια στιγμή οπαδοί του ΠΑΟΚ που αγωνιούσαν για το όλο θέμα του Μαρκόπουλου, βρέθηκαν στο "Παλατάκι", εκεί μίλησαν με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τελικά υπήρξε ενημέρωση προς αυτούς πως ο έμπειρος κόουτς θα παραμείνει στον "Δικέφαλο".

Στους "ασπρόμαυρους" κάνουν λόγο για ένα... πακέτο λόγων στο θέμα Μαρκόπουλου σχετικά με το ότι ο έμπειρος κόουτς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Στέκονται στο ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην δουλειά του Ελληνα προπονητή (ο οποίος επί σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ) και ως εκ τούτου μια αποχώρησή του θα ήταν πισωγύρισμα, στην... ιδιαιτερότητα του ονόματος του Ολυμπιακού και στην παραδοσιακή κόντρα που υπάρχει με τον συγκεκριμένο σύλλογο (κάπως έτσι ένα... deal Mαρκόπουλου και Ολυμπιακού θα έκανε μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ και επικοινωνιακά) αλλά και στο γεγονός πως ο κόσμος δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να δει τον έμπειρο κόουτς να συνεχίζει στους "ερυθρόλευκους".

Στον "Δικέφαλο" να σημειωθεί ότι δεν άρεσε η προσέγγιση του Ολυμπιακού στο όλο θέμα του Μαρκόπουλου και στέκονται στο ότι από κοινού με τον έμπειρο κόουτς αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ