ΠΑΟΚ

To θέμα Κακαρούδη και οι "μνηστήρες"

To θέμα Κακαρούδη και οι "μνηστήρες"
INTIME SPORTS

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να "τρέξει" η περίπτωση του Κώστα Κακαρούδη για να "τελειώνει" το θέμα της παραμονής του. Υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων για τον παίκτη, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ.

H διάθεση του ΠΑΟΚ για παραμονή του Κώστα Κακαρούδη είναι γνωστή και γι' αυτό έχει ενημερωθεί η πλευρά του παίκτη.

Ουσιαστικά απομένει να "τρέξει" το συγκεκριμένο θέμα το επόμενο διάστημα για να "τελειώσει" το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελληνα φόργουορντ για τον οποίο στον "Δικέφαλο" έχουν πολύ καλή άποψη (στέκονται στο ότι είναι ένας χρήσιμος καλαθοσφαιριστής που έχει πολύ καλό χαρακτήρα).

Ο Κακαρούδης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά από τραυματισμό στο εκτός έδρας ματς με την Χίμκι στα τέλη του Γενάρη) και προπονείται καθημερινά. Για τον Ελληνα φόργουορντ υπάρχουν... μνηστήρες αφού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες της Basket League αλλά στην παρούσα φάση η πλευρά του παίκτη δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης.

Έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ τον οποίο περιμένει και λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο θέμα της παραμονής του αφού υπάρχει αμοιβαία διάθεση για συνεργασία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ