ΠΑΟΚ

Το... ταξίδι του Χάτσερ στον ΠΑΟΚ

Το... ταξίδι του Χάτσερ στον ΠΑΟΚ
Χάτσερ INTIME SPORTS

Η αμφισβήτηση που "ένιωσε" ο Γουίλιαμ Χάτσερ την σεζόν 2012-13, η μεταγραφή του φέτος που δεν έκανε... κλικ σε φίλους του ΠΑΟΚ και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν. Διαβάστε για τον Αμερικανό που "σκότωσε" την Μπεσίκτας.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει για τα καλά "ζωντανός" στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup και αυτό το οφείλει στον Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός ήταν τρομερός απέναντι στην Μπεσίκτας, πέτυχε 32 πόντους και ήταν αυτός που "έγραψε" το τελικό 73-75. Και απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για τον "Δικέφαλο"... Ο Αμερικανός μπορεί να δέχτηκε κριτική όταν ήταν στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2012-13, μπορεί η απόκτησή του φέτος να μην ενθουσίασε φίλους των "ασπρόμαυρων" αλλά η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής.

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της παρουσίας του στον "Δικέφαλο"... Ο Χάτσερ ήταν και πάλι στον ΠΑΟΚ την αγωνιστική χρονιά 2012-13 και ολοκλήρωσε την σεζόν (στο πρωτάθλημα) έχοντας 10,2 πόντους μέσο όρο και 6,9 ranking ανά αγώνα. Κατά την διάρκεια εκείνης της χρονιάς υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αυτό "έφερε" προβληματισμό σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός γενικότερα δέχτηκε κριτική αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος τον "στήριξε". Φέτος (2015-16) ο "Δικέφαλος" λόγω της αδυναμίας που έδειξε ο Μιλένκο Τέπιτς στο οργανωτικό κομμάτι ως πλέι μέικερ, απέκτησε τον Χάτσερ. Η κίνηση αυτή σε οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν έκανε... κλικ.

Ο πολυτιμότερος του "Δικεφάλου" στο Eurocup

Πλέον όμως οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να "φέρουν" πίσω τον Αμερικανό. Ο Χάτσερ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των "ασπρόμαυρων" στο φετινό Eurocup με 13,4 πόντους μέσο όρο. Είναι μάλιστα και ο πολυτιμότερος παίκτης των "ασπρόμαυρων" στην διοργάνωση (Eurocup) βάσει ranking ενώ είναι ο δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Γενικότερα ο Χάτσερ έχει φροντίσει να διαψεύσει όσους τον είχαν... αμφισβητήσει για το τι μπορεί να προσφέρει την τρέχουσα σεζόν στους "ασπρόμαυρους".

Ευχαριστημένοι στον ΠΑΟΚ, ευχαριστημένος κι αυτός...

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" δεν κρύβουν πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι (αυτό δεν προκύπτει μετά την τρομερή εμφάνισή του κόντρα στην Μπεσίκτας αλλά και από προηγούμενα ματς) από τον Χάτσερ που έχει "δώσει" μέχρι στιγμής πολλά στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστημένος είναι όμως και ο ίδιος ο παίκτης από την παρουσία του (και το γενικότερο κλίμα που έχει συναντήσει) στους "ασπρόμαυρους" και αυτό "βγαίνει" από το περιβάλλον του.

Εν όψει της επόμενης σεζόν (2016-17) δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποια στιγμή μελλοντικά να γίνει κουβέντα για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς γι' αυτό (το θέμα εφόσον "τρέξει", θα "τρέξει" πολύ αργότερα), αλλά στον "Δικέφαλο" έχουν καλή άποψη για τον Αμερικανό τόσο αγωνιστικά, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Θυμηθείτε το νικητήριο καλάθι του Χάτσερ στο ματς με την Μπεσίκτας


kalathi hatcher από olaPAOK
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ