ΠΑΟΚ

Το σχόλιο του Πρέλεβιτς για το κείμενο του Sport24.gr

Το σχόλιο του Πρέλεβιτς για το κείμενο του Sport24.gr
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς "ανέβασε" το κείμενο του Sport24.gr που αναφερόταν στον ίδιο, στον Ντούσαν Ιβκοβιτς και στην νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη με σκορ 99-96 γράφοντας μεταξύ άλλων "ωραίες αναμνήσεις".

Mε αφορμή το τέλος της προπονητικής καριέρας του Ντούσαν Ιβκοβιτς, το Sport24.gr το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) θυμήθηκε ένα ιδιαίτερο ματς ΠΑΟΚ - Άρης στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς . Ηταν αυτό της σεζόν 1991-92 (συγκεκριμένα το παιχνίδι έγινε στις 21/12/91) όταν ο "Ντούντα" (τότε προπονητής του "Δικεφάλου") με το σκορ να είναι 96-96 και να απομένουν 3,5 δευτερόλεπτα για την λήξη του ντέρμπι κόντρα στους "κίτρινους", ζήτησε τάιμ άουτ για να "σχεδιαστεί" η τελευταία επίθεση των "ασπρόμαυρων".

Αρχικά ο Ιβκοβιτς έδωσε εντολή να γίνει μακρινή πάσα στον Κένεθ Μπάρλοου αλλά τα πλάνα άλλαξαν τελικά (ο Νίκος Μπουντούρης υπογράμμισε τον κίνδυνο η μπάλα να καταλήξει στα χέρια των παικτών του Άρη μετά από μακρινή πάσα) και ο "τίγρης" ανέλαβε δράση διαμορφώνοντας το τελικό 99-96 υπέρ του ΠΑΟΚ με εύστοχο τρίποντο μετά το κέντρο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το κείμενο του Sport24.gr και έγραψε: "Καλησπέρα παιδιά. Μου έχετε στείλει πάρα πολλοί αυτό το άρθρο σήμερα, σας ευχαριστώ για τη σκέψη & τα καλά σας λόγια για τον αγώνα εκείνο. Ωραίες αναμνήσεις, συγκινητικό το ότι θυμάστε & μου περιγράφετε τόσο έντονα τις στιγμές εκείνες τόσα χρόνια μετά. Να'στε καλά όλοι!".

Το σχόλιο του Πρέλεβιτς για το κείμενο του Sport24.gr
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ