ΠΑΟΚ

Το "στοίχημα" του Κλάντον

Το "στοίχημα" του Κλάντον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι θετικές εμφανίσεις του Κιθ Κλάντον που "ήρθαν" απέναντι σε ομάδες χαμηλής δυναμικότητας και τα ματς με την ΑΕΚ που ο ίδιος καλείται να δείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους

Το ξεκίνημα του Κιθ Κλάντον στον ΠΑΟΚ δεν ήταν καλό. Ηταν άποντος με τρία λάθη σε οχτώ λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Λαύριο. Βέβαια όταν έγινε αυτό το παιχνίδι είχαν περάσει μόλις λίγες μέρες που ο ίδιος βρισκόταν στον "Δικέφαλο", επομένως υπήρχε η "δικαιολογία" της προσαρμογής.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αυτά απέναντι σε Καβάλα, Κόροιβο και Τρίκαλα, ο Αμερικανός είχε μέσο όρο 10,3 πόντους και επτά ριμπάουντ ανά αγώνα με αποτέλεσμα στους "ασπρόμαυρους" να είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Μοιραία περνά από το μυαλό το ότι ο Αμερικανός ενδεχομένως να μπορούσε να σταθεί στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν και να παραμείνει στον "Δικέφαλο".

Ωστόσο οι όποιες σκέψεις γι' αυτό το ζήτημα είναι πρόωρες. Ειδικά με δεδομένο πως οι θετικές εμφανίσεις του Κλάντον "ήρθαν" απέναντι σε ομάδες που είναι στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας (και είναι χαμηλής δυναμικότητας), δηλαδή κόντρα στην Καβάλα, τον Κόροιβο και τα Τρίκαλα.

Το "στοίχημα" του Αμερικανού (και αυτό θέλουν να δουν στον ΠΑΟΚ) είναι να δείξει τι μπορεί να κάνει απέναντι στην ΑΕΚ, μια ομάδα δυνατή η οποία αναμφίβολα διαθέτει ποιοτικούς καλαθοσφαιριστές στο ρόστερ της. Ουσιαστικά στα ματς με την "Ενωση", ο Κλάντον έχει την αποστολή να φανερώσει πως μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σε αντιπάλους που έχουν μεγάλες δυνατότητες.

Για θεραπεία ο Ντούβνιακ

Ο Ούρος Ντούβνιακ, που γύρισε το δεξί του πόδι στο σαββατιάτικο ματς με την Καβάλα, θα κάνει θεραπεία ενώ αναμένεται να προφυλαχτεί από κάποιες προπονήσεις. Στο μεταξύ, όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, στον ΠΑΟΚ "ελέγχουν" την αγορά για την νέα σεζόν. Δεν περνά απαρατήρητος ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν που κάνει εξαιρετική σεζόν στην Κηφισιά. Το καλοκαίρι ο παίκτης ήθελε να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ, περίμενε τον "Δικέφαλο" αλλά το θέμα του δεν "έτρεξε" και κατέληξε στην Ιταλία (Καζέρτα).

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη που είναι στη Θεσσαλονίκη και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις έχει ενδιαφέρον το αν γίνει κάτι με την ΚΑΕ, στον ΠΑΟΚ δεν αναφέρουν κάτι περί επαφής μαζί του ενώ την Δευτέρα οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα βρεθούν μεταξύ τους (και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα των "ασπρόμαυρων") αφού θα δουν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα βόλεϊ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ