ΠΑΟΚ

Το Nick Galis Hall γέμισε με προβλήματα τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ήττα από τον Άρη δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που αποκόμισε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (4/10), αφού αμφίβολοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι πλέον οι Κέβιν Ντίλαρντ και Λάκι Τζόουνς.

Η προσπάθεια ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε άμεσα, μία μέρα μετά την ήττα από τον Άρη για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον πρώτο στόχο της χρονιάς να χάνεται με το "καλημέρα", πλην όμως δεν υπάρχει χρόνος για πολλές σκέψεις από την στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν" με πρώτη και κυριότερη την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League το Σάββατο (7/10, 19:30).

Ο "δικέφαλος" υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να είναι εκτός μάχης εδώ και καιρό (σ.σ.: βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς). Ο 20χρονος φόργουορντ δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα, αφού αμφίβολη καθίσταται πλέον η συμμετοχή δύο παικτών που "λαβώθηκαν" στο Nick Galis Hall.

Ο λόγος για τον Κέβιν Ντίλαρντ (μόλυνση στο μάτι) και Λάκι Τζόουνς (πρόβλημα στο πόδι), οι οποίοι βρίσκονται σήμερα (5/10) στο απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, δίχως να γνωρίζει κάποιος αν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την αχαϊκή ομάδα. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι κι ο Αντώνης Κόνιαρης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα (κι άρα είναι αμφίβολος), καταλαβαίνει πως ενδέχεται ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών με πολλές απουσίες. Όπως επίσης, αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι περί απουσίας των Κέβιν Ντίλαρντ και Αντώνη Κόνιαρη, ο Απόλλων Τσόχλας θα είναι ο μοναδικός "άσος" της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ