ΠΑΟΚ

Το μυαλό στο μπάτζετ και στον Σαββίδη

Το μυαλό στο μπάτζετ και στον Σαββίδη

Η επόμενη μέρα της κατάκτησης της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

O ΠΑΟΚ πέτυχε αυτό που ήθελε στο πρωτάθλημα, κατέκτησε την τρίτη θέση και πλέον στον "Δικέφαλο" μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα της ομάδας. Το μυαλό είναι στο μπάτζετ και στο πόσο αυτό μπορεί να αυξηθεί.

Έτσι στον ΠΑΟΚ είναι λογικό να έχουν κατά νου το τι πρόκειται να γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη. Από πολύ παλιά έχουμε αποκαλύψει την περίπτωση να "μπει" στην ΚΑΕ ο ομογενής επιχειρηματίας και μάλιστα γι' αυτό το ενδεχόμενο μέσα στον Μάιο ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε πει ότι "είναι κοντά. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση".

Το θέμα του Σαββίδη υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και πλέον στον "Δικέφαλο" περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις. Ακόμη κι αν "στραβώσει" η περίπτωση να αναλάβει την ΚΑΕ ο Σαββίδης (αν και εξωδιοικητικοί φαίνονται σίγουροι για την εμπλοκή του αλλά περιμένουν να τελειώσει και τυπικά το όλο ζήτημα), στον "δικέφαλο" σκέφτονται την πιθανότητα ο ομογενής επιχειρηματίας να αυξήσει κι άλλο την οικονομική βοήθεια που ήδη προσφέρει στην ομάδα μπάσκετ.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις για να ξέρουν τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως στον "Δικέφαλο" δεν "τρέχουν" τον σχεδιασμό. Απλώς τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν προς το καλύτερη με πιθανή εμπλοκή του Σαββίδη.

Κάποια πρώτα δεδομένα για τους παίκτες

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις και τους Αμερικανούς που φέτος "τράβηξαν" το κουπί, τα πράγματα δεν είναι απλά στη παρούσα φάση. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι λογικό να σκέφτεται να εξαργυρώσει την καλή σεζόν που έκανε φέτος και στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως θα ήθελαν να βρεθεί ο τρόπος για να τον "κρατήσουν" και την επόμενη σεζόν.

Για τον 29χρονο Αμερικανό στάζουν μέλι στον "Δικέφαλο" αλλά ξέρουν πως τα δεδομένα μόνο εύκολα δεν είναι με τις υπάρχουσες οικονομικές δυνατότητες. Καλή άποψη υπάρχει για τον Τζέι Αρ Μπρέμερ αλλά εκτιμάται πως μπορεί να βρει μεγάλο συμβόλαιο στην Τουρκία ενώ όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, έχει μεταφερθεί στον Τζέικ Οντουμ η επιθυμία για παραμονή του στον ΠΑΟΚ και γι΄αυτόν υπάρχει η εκτίμηση πως το θέμα λογικά θα "κλείσει" θετικά.

Εκτός απροόπτου ο Μαρκ Κάρτερ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν θα τα βάψουν... μαύρα, αν και τον θεωρούν καλό παίκτη. Περίμεναν ωστόσο περισσότερα από τον Αμερικανό και κυρίως να είναι πιο σταθερός στην απόδοσή του. Σχετικά με τον Τζούλιαν Βον, στον "Δικέφαλο" στη παρούσα φάση δεν φαίνονται να "καίγονται" ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα στους "ασπρόμαυρους" έχουν κάνει μια προεργασία για παίκτες που θα μπορούσαν να ντυθούν στα ασπρόμαυρα.

Έχουν περάσει από το μυαλό κάποιες περιπτώσεις που είναι πιο προσιτές οικονομικά και άλλες... πιο ακριβές (αν αυξηθεί πολύ το μπάτζετ μέσω του Σαββίδη). Οσον αφορά τους "κοντούς", μεταξύ άλλων θα μπορούσε να απασχολήσει ο Ζάρας (η πλευρά του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του είχαν συνεννοηθεί να μιλήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ όσον αφορά το τι μπορεί να γίνει με τον Ελληνα γκαρντ, για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες), ο Τσάμης, ο Βασιλειάδης (είναι θετικός για τον ΠΑΟΚ εφόσον του γίνει μια ικανοποιητική πρόταση, αν και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Ισπανίας) και ο Ριντ (αναλόγως τι θα γίνει με τον Αρη) ενώ για τους ψηλούς μεταξύ άλλων θα μπορούσε να απασχολήσει ο Μαυροειδής, ο Γιούιν, ο Γλυνιαδάκης (είναι αρκετά ακριβός) και ο Νέιμικ (αναλόγως τι θα γίνει με τον Αρη). Γενικά στον ΠΑΟΚ σκέφτονται διάφορα για την επόμενη σεζόν αλλά προέχει να φανεί τι θα γίνει με το μπάτζετ.

Περί Μαρκόπουλου

Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Σούλη Μαρκόπουλο . Αυτό που προκύπτει από τις τάξεις του "Δικεφάλου" είναι πως θα είναι αρνητικοί σε πιθανή πρόταση των "πρασίνων" για τον Έλληνα κόουτς ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτιμάται πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα, εκτός κι αν ο Μαρκόπουλος θελήσει τόσο πολύ να αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" βλέποντας ως μεγάλη προοπτική στην καριέρα του τους "πράσινους...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ