ΠΑΟΚ

Το μπάτζετ, οι χορηγίες και οι... πολιτικές εξελίξεις

Το μπάτζετ, οι χορηγίες και οι... πολιτικές εξελίξεις
INTIME SPORTS

Αναγκαστική αναμονή στον ΠΑΟΚ σχετικά με το τι θα γίνει με τις πολιτικές εξελίξεις αφού πολλοί παίκτες δείχνουν επιφυλακτικοί να παίξουν στην Ελλάδα ενώ το ενδιαφέρον είναι και στο μπάτζετ της ομάδας.

Διάφορες συζητήσεις για τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ γίνονται συνεχώς και είναι καθημερινές. Στη παρούσα φάση όμως στον "Δικέφαλο" φαίνεται να τηρούν στάση αναμονής έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις πολιτικές εξελίξεις και το μπάτζετ της ομάδας. Η κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες έχει κάνει κάποιους παίκτες επιφυλακτικούς σχετικά με την προοπτική να παίξουν στην Ελλάδα με αποτέλεσμα στο... περίμενε να είναι και οι ατζέντηδες.

Ετσι στον ΠΑΟΚ περιμένουν κι αυτοί να δουν το τι θα γίνει ούτως ώστε να μπορούν να μπουν σε πιο ουσιώδεις συζητήσεις το επόμενο διάστημα. Φυσικά η κατάσταση θα μπορούσε να είναι διαφορετική αν ο "Δικέφαλος" είχε ιδιοκτήτη (όπως ο Αρης και η ΑΕΚ), γι' αυτό και πάντα στο μυαλό είναι το τι θα γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη και αν μπορεί να "δώσει" μια έξτρα οικονομική βοήθεια.

Με όλα αυτά, στον ΠΑΟΚ δεν μπορει ακόμη να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το μπάτζετ της νέας σεζόν και σίγουρα το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις επαφές που έχει κάνει για χορηγίες ο Μάνος Μαλέλης, ο οποίος είναι σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" (μιλάει μαζί τους τόσο για τα χορηγικά θέματα, όσο και για τα μεταγραφικά).

Στα μεταγραφικά κύριος στόχος παραμένει ο Γιάννης Αθηναίου για τον οποίο τα στελέχη του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή άποψη (επίσης το όνομα του Γάιου Σκορδίλη δεν έχει "σβηστεί" για την ενίσχυση στη ρακέτα), Στο μεταξύ στην κλήρωση του Eurocup είναι πιθανό να βρεθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ