ΠΑΟΚ

Το κλίμα ευφορίας, ο Κακαρούδης και ο Λιάπης

Το κλίμα ευφορίας, ο Κακαρούδης και ο Λιάπης
ΠΑΟΚ ομαδική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εντυπωσιακή νίκη επί της Βαλένθια με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την "σκληρή" ήττα από τον Άρη και η ικανοποίηση που υπάρχει από την θετική παρουσία των Κώστα Κακαρούδη και Μιχάλη Λιάπη.

Μετά το ματς με τον Άρη υπήρχε κατήφεια. Αλλωστε πάντα μια ήττα από τους "κίτρινους" "πονάει", πόσο μάλλον όταν αυτή ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όποια σχέδια είχε ο ΠΑΟΚ για είσοδο στην τετράδα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η νίκη απέναντι στην Βαλένθια έχει αλλάξει τελείως το κλίμα και πλέον στον "Δικέφαλο" υπάρχουν χαμόγελα (γενικώς υπάρχει κλίμα ευφορίας).

Εστω και να μην καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup (φυσικά το σύνολο του Μαρκόπουλου θα "κυνηγήσει" την πρόκριση αλλά εκτός από το "διπλό" κόντρα στην Λιμόζ, πρέπει η Ολντενμπουργκ να κερδίσει εκτός έδρας την Βαλένθια), στους "ασπρόμαυρους" στέκονται στο ότι κέρδισαν μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία είναι αήττητη στην Ισπανία έχοντας πάρει "διπλά" κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Η νίκη μάλιστα "ήρθε" δίχως τους Βασιλειάδη (πρόβλημα στο πέλμα) και Δέδα (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο), έτσι το θετικό αποτέλεσμα της Τετάρτης (3/2) αποκτά μεγαλύτερη αξία και στον "Δικέφαλο" "μένουν" σε αυτό ενώ από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ έγιναν διάφορες συζητήσεις αναφορικά με την εξαιρετική "αντίδραση" που είχε το σύνολο του Μαρκόπουλου μετά την "σκληρή" ήττα από τον Άρη. "Οταν παίζουμε όπως πρέπει σε άμυνα και επίθεση, μπορούμε να κάνουμε πολλά", λένε μεταξύ άλλων στον "Δικέφαλο" με αφορμή τον αγώνα κόντρα στους Ισπανούς.

Ικανοποίηση για τους Κακαρούδη και Λιάπη

Πέραν όλων των παραπάνω, είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους Κώστα Κακαρούδη και Μιχάλη Λιάπη. Ο πρώτος σε 17 λεπτά συμμετοχής είχε επτά πόντους και ήταν αυτός που στο ματς με την Βαλένθια έδωσε ώθηση στον "Δικέφαλο" προκειμένου οι "ασπρόμαυροι" να αρχίσουν να σκέφτονται πως μπορούν να κερδίσουν τους Ισπανούς.

Ο Ελληνας φόργουορντ διαμόρφωσε το 21-19, το 26-19 (με τρίποντο) αλλά και το 28-22 και ήταν πολύ καλός και άκρως θετικός πριν επιστρέψει στον πάγκο. Οσο για τον Λιάπη; Ο νεαρός έπαιξε 13 λεπτά πετυχαίνοντας τέσσερις πόντους και στον ΠΑΟΚ στέκονται στην αμυντική του προσφορά. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει αρκετά στον "Δικέφαλο" στο συγκεκριμένο κομμάτι σύμφωνα με τα όσα λένε στους "ασπρόμαυρους" και στο ματς της Τετάρτης (3/2) κόντρα στους Ισπανούς είχε δύο κλεψίματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ