ΠΑΟΚ

Το γεμάτο πάθος VIDEO του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO με τις γεμάτες πάθος φάσεις που πρόσφεραν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ακολουθώντας το το τρίπτυχο "Πάθος-Αφοσίωση-Αυτοθυσία".

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 92-74 τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League , ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 8-4. Ενώ όμως πολύς κόσμος προτίμησε να σταθεί στους 92 πόντους που σημείωσε η ομάδα, στον ΠΑΟΚ στάθηκαν σε όλα τα άλλα τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά στο παρκέ. Και έφτιαξαν ένα VIDEO για αυτό με το τρίπτυχο "Πάθος-Αφοσίωση-Αυτοθυσία".

Σε αυτό το VIDEO λοιπόν δεν βλέπει κάποιος πολλά καλάθια, αλλά βουτιές στο παρκέ, τρέξιμο, άλματα και πάθος. Πολύ πάθος. Γιατί αυτό κάνει την διαφορά στα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ γράφει στην ετικέτα του VIDEO: " Πάθος... Αφοσίωση... Αυτοθυσία... Μάχη για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με 9 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια και συνεχίζουμε... Ακόμη πιο δυνατά...Με το ίδιο πάθος και την ίδια επιθυμία σε κάθε φάση, σε κάθε δευτερόλεπτο, σε κάθε αγώνα".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ