ΠΑΟΚ

Το φιλικό με ΤΣΣΚΑ και το "ανέβασμα" της απόδοσης

Το φιλικό με ΤΣΣΚΑ και το "ανέβασμα" της απόδοσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι με την βελτίωση που έδειξε η ομάδα του Μαρκόπουλου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ σε σχέση με τον αγώνα με την MZT Σκοπίων και θεωρούν πως ο "Δικέφαλος" στο εξής θα "ανεβάζει" στροφές.

Το επετειακό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ έγινε με κύριο σκοπό να εορταστούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ αλλά υπήρχε και το αγωνιστικό σκέλος. Ο "Δικέφαλος" έχασε με 80-94 όμως είχε αξιοπρεπή παρουσία. Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" έμειναν ευχαριστημένοι με το "ανέβασμα" της απόδοσης που είχε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στην MZT Σκοπίων, ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ο "Δικέφαλος" ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο "άνοιξε" η διαφορά για τους Ρώσους. Μην ξεχνάμε, όμως, πως ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τους πρωταθλητές Ευρώπης και ακόμη "ψάχνεται" αφού έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως στο εξής οι "ασπρόμαυροι" θα ανεβάζουν ολοένα και περισσότερο στροφές, όσο οι παίκτες μέσω των φιλικών αποκτούν καλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Ως εκ τούτου, υπάρχει η εκτίμηση πως ο ΠΑΟΚ σταδιακά θα εμφανίζεται καλύτερος στο εξής. Σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης στην ρακέτα, στη παρούσα φάση στον "Δικέφαλο" δεν φαίνεται να το έχουν στο μυαλό τους (συζητήσεις πάντως με την πλευρά του Γιώργου Γεωργάκη είχαν γίνει). Εκτός κι αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό... Mια ιδανική λύση για τον ΠΑΟΚ θα ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, για τον οποίο στελέχη της ομάδας έχουν άριστη άποψη και ο Μαρκόπουλος έχει καλές σχέσεις μαζί του. Φυσικά το κασέ του Ελληνα καλαθοσφαιριστή (στην Ελλάδα θα μπορούσε να μείνει -προσωρινά- λόγω προσωπικού λόγου ή να μην βρει άμεσα ομάδα από την Euroleague που να ικανοποιεί τα "θέλω" του αλλά αυτή η προοπτική να παραμένει "ανοιχτή" και να μπορεί να προκύψει τους επόμενους μήνες) είναι πάρα πολύ μεγάλο για τον "Δικέφαλο".

Από εκεί και πέρα το εντός έδρας ματς της Τετάρτης απέναντι στην Γκαζιαντέπ θα είναι μια ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Αμερικανός αγωνίστηκε λίγο περισσότερο από τέσσερα λεπτά (ήταν εντολή του γιατρού να μην παίξει πάνω από πέντε λεπτά) και πέτυχε πέντε πόντους (1/1 δίποντο και 1/1 τρίποντο). Πρόκειται για έναν παίκτη με ιδιαίτερα καλό σουτ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ