ΠΑΟΚ

Το "αντίο" του ΠΑΟΚ στον Άλτον Φορντ

Το "αντίο" του ΠΑΟΚ στον Άλτον Φορντ

Ο Άλτον Φορντ δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και ο ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να τον αποχαιρετήσει.

Ο Άλτον Φορντ τη Μ. Δευτέρα (2/4) σε ηλικία 37 ετών έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο ΠΑΟΚ, την φανέλα του οποίου είχε φορέσει στις αρχές της σεζόν 2005-06, τον αποχαιρέτησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

"Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Alton Ford, ο οποίος πέρασε από τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν 2005-06, έφυγε πολύ πρόωρα από την ζωή και σε ηλικία 37 ετών, χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο. Πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη είδηση που προκαλεί θλίψη, για τον θάνατο ενός παίκτη που μπορεί να αγωνίστηκε ελάχιστα στον ΠΑΟΚ, αλλά έστω κι έτσι έγραψε το όνομα στην ιστορία της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα και σε μία μαύρη λίστα, εκείνη των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, όπως οι Mark Petway, Conrad McRae, Zoltan Horvath και Charles Shackleford.

Ο Alton Ford γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1981 στο Χιούστον, έπαιξε για έναν χρόνο στο κολέγιο του Χιούστον και το 2001, επιλέχθηκε στο νούμερο 50 του ντραφτ από τους Phoenix Suns και αγωνίστηκε επαγγελματικά για δέκα χρόνια σε ομάδες του ΝΒΑ και της Ευρώπης. Στον ΠΑΟΚ ήρθε στο ξεκίνημα της σεζόν 2005-06, αγωνίστηκε στα παιχνίδια της προετοιμασίας και μόνο σε δύο επίσημα παιχνίδια. Στις νίκες με τον Πανιώνιο (89-82) στη Νέα Σμύρνη και τον Άρη (68-58) στο «Παλατάκι», το τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ο Alton Ford αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος", αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ