ΠΑΟΚ

Το άδειο απουσιολόγιο και η ανάλυση της Μπεσίκτας

Το άδειο απουσιολόγιο και η ανάλυση της Μπεσίκτας
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του την Δευτέρα (26/10) και ανέλυσε στους καλαθοσφαιριστές του το παιχνίδι της Μπεσίκτας.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε προβλήματα στο πρόγραμμα της Δευτέρας καθώς ήταν διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες.

Έτσι, άρχισε με γεμάτο το "οπλοστάσιο" η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της Τετάρτης (28/10) με την Μπεσίκτας (παρελθόν από τον πάγκο της αποτελεί ο Χέντρικ Ντέτμαν και νέος τεχνικός θα είναι ο Γιάγκιζερ Ουλούγκ), ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει την δεύτερη νίκη του στο Eurocup (έχει ήδη μία ήττα από την Ζενίτ).

Ο Μαρκόπουλος μέσω βίντεο ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι των Τούρκων και οι καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου" θα προπονηθούν ξανά το μεσημέρι της Τρίτης. Αυτή την εβδομάδα θα παρθεί η απόφαση και το αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ντάρκο Μπάλαμπαν ο οποίος είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Η χορηγία στην φανέλα και η "ψηλός"

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως η ΚΑΕ αναζητά χορηγία που θα διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν να έχουν αίσιο τέλος το επόμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή ο "Δικέφαλος" φαίνεται να έχει βάλει στο... μάτι σέντερ που έχει "κοπεί" από ομάδα του ΝΒΑ και γίνονται επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ