ΠΑΟΚ

Τιμωρία για Σχορτσανίτη, δεν παίζει με Καβάλα!

Τιμωρία για Σχορτσανίτη, δεν παίζει με Καβάλα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τις δύο τεχνικές ποινές και την αποβολή του στο ματς με τον Κόροιβο. Ξέσπασμα από τον Κώστα Βασιλειάδη!

Σε απολογία κλήθηκε την Παρασκευή (με υπόμνημα η απολογία) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για το γεγονός πως δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε στο ματς με τον Κόροιβο.

Βάσει ανάλογων καταστάσεων, οι εκτιμήσεις που υπήρχαν ήταν πως ο "Σόφο" θα τιμωρηθεί στην χειρότερη περίπτωση με πρόστιμο. Ωστόσο στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (για "ανάρμοστη συμπεριφορά") και έτσι δεν θα παίξει απέναντι στην Καβάλα! Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτή την απόφαση και έτσι ο Ελληνας σέντερ δεν υπολογίζεται για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς.

Βασιλειάδης: "Του φέρονται σαν άνθρωπο από άλλο πλανήτη"

Ξέσπασε ο Κώστας Βασιλειάδης για την συγκεκριμένη απόφαση (φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την αποφαση του Αθλητικού Δικαστή) και έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

""O ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΣΟΦΟ". Μπράβο στα μεγάλα μυαλά που φοβήθηκαν από την ματιά του παλικαριού που μοιάζει με ντουλάπα και του συμπεριφέρονται σαν άνθρωπο από άλλο πλανήτη μέσα και έξω από το γήπεδο και όχι σαν έναν απλό άνθρωπο και παίκτη μέσα και έξω από το παρκέ... Ξεκουράσου αδελφέ!!!".

Και επίσημα τιμωρία του Σχορτσανίτη

Ανακοινώθηκε επισήμως η τιμωρία της ποινής της μίας αγωνιστικής στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δεν θα παίξει απέναντι στην Καβάλα. Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

" Επιβάλλεται στον αθλητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΡΟΙΒΟ της 2-4-2016".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ