ΠΑΟΚ

Τι σημαίνει Οδύσσεια; Ο Όουεν Κλάσεν θα σου εξηγήσει

Τι σημαίνει Οδύσσεια; Ο Όουεν Κλάσεν θα σου εξηγήσει

Πως είναι η ζωή ενός διεθνή μπασκετμπολίστα, μεσούσης της σεζόν; Ο Όουεν Κλάσεν έκανε ένα ταξίδι που θα ζηλέψεις, αλλά θα σε κουράσει και μόνο που θα το διαβάσεις.

Από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, ο Όουεν Κλάσεν έζησε δυο πραγματικά "τρελές" εβδομάδες. Ο Καναδός σέντερ συμμετείχε στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του και το paokbc.gr κατέγραψε την Οδύσσεια που έζησε αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, από τις 13/11 έως τις 29/11 ο Κλάσεν πέρασε από 14 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ρίγα, Παλάγκα, Κλαϊπέδα, Τορόντο, Χάλιφαξ, Σάντο Ντομίνγκο, Νέα Υόρκη) και επτά χώρες (Ελλάδα, Γερμανία, Λετονία, Λιθουανία, Καναδά, Άγιο Δομίνικο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής).

Έπαιξε σε τέσσερα ματς (Νεπτούνας - ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ, Καναδάς - Μπαχάμες, Άγιος Δομίνικος - Καναδάς), τρεις διοργανώσεις (FIBA Basketball Champions League, Stoiximan.gr Basket League, Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019), μπήκε σε 16 πτήσεις (!!!) η μεγαλύτερη από τις οποίες είχε διάρκεια σχεδόν δέκα ωρών (από το Μόναχο στο Τορόντο), ενώ το σύνολο της απόστασης που διήνυσε έφτασε τα σχεδόν 20.000 μίλια. Άλλωστε πέρασε 45 ώρες στα αεροπλάνα...

" Δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά ως τώρα! Είχα μετρήσει μόνο τις πόλεις που βρέθηκα. Δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα για τα συνεχόμενα ταξίδια, παρά μόνο όταν έφτασα στο Μόναχο για να πάρω την τελευταία πτήση για τη Θεσσαλονίκη και νόμιζα ότι ήταν μέρα, αλλά ήταν βράδυ" δήλωσε ο σέντερ του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της ομάδας, μόλις έφτασε αρκετά ευδιάθετος μάλιστα στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ