ΠΑΟΚ

Θρήνος στον ΠΑΟΚ. "Έφυγε" ο Κώστας Σαμαράς

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε πένθος βυθίστηκε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αφού έφυγε από την ζωή ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Σαμαράς.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ. Ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Σαμαράς, έφυγε από την ζωή σήμερα (18/5) τα ξημερώματα σε ηλικία 61 ετών.

Ο Κώστας Σαμαράς προσέφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ επί μία 20ετία, όντας ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ένας σπουδαίος επιστήμονας, ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Σαμαράς δεν είναι πια μαζί μας. Ο διακεκριμένος επιστήμονας και γιατρός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην οποία προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του για περισσότερο από 20 χρόνια, έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από την ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τα μέλη του Δ.Σ. και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κώστα Σαμαρά. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας και η προσφορά του στον ΠΑΟΚ θα αποτελεί παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης στην αγαπημένη μας ομάδα.

Δυο λόγια τον Κώστα Σαμαρά…

Ο Κώστας Σαμαράς γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1956 στην Τασκένδη, τελείωσε το σχολείο και πέρασε επιτυχώς στην Ιατρική Σχολή της Τασκένδης, όπου φοίτησε δύο χρόνια και με τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα τελείωσε την Ιατρική Σχολή στην Αθήνα.

Στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του ως χειρούργος ορθοπεδικός συνεργάστηκε με κορυφαία νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Γεννηματάς, το Royal Liverpool Hospital, το King George Hospital, το Cambrige Neumarket Hospital, το Glan Clwyd Hospital, η Κλινική Άγιος Λουκάς και η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Για περισσότερο από 15 χρόνια συνεργαζόταν με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και ήταν Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής, ενώ από το 2009 ήταν Πρόεδρος του Κέντρου Αθλητικών Κακώσεων & Αρθροσκοπικής Χειρουργικής στην Ελλάδα.

Η σχέση ζωής που είχε με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και σε αυτό το διάστημα των 20 και πλέον ετών, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μπάσκετ. Προσέφερε τις υπηρεσίες του όμως και σε αθλητές όλων των αθλημάτων του ΠΑΟΚ, ήταν εκεί κάθε φορά που άνθρωποι κάθε ηλικίας ζήτησαν την βοήθειά του, συνεργάστηκε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα με αθλητές και ομάδες από όλη την Ελλάδα, η φήμη του ξεπέρασε πολύ γρήγορα και τα σύνορα της χώρας, αλλά ο ΠΑΟΚ και ειδικά η ομάδα μπάσκετ ήταν πάντα η μεγάλη του αγάπη. Από την αρχή ως το τέλος…"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ