ΠΑΟΚ

Θετική άποψη στον ΠΑΟΚ για τον Ελ Αμίν

Θετική άποψη στον ΠΑΟΚ για τον Ελ Αμίν
INTIME SPORTS

Ο Μουχαμάντ Ελ Αμίν είναι από τους παίκτες που... αρέσουν στον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου έχουν στα υπόψιν τον Αμερικανό που έπαιξε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Πατρών.

Για τον Μουχαμάντ Ελ Αμίν, του οποίου το όνομα έχουμε αποκαλύψει για τον ΠΑΟΚ , στον "Δικέφαλο" έχουν καλή άποψη και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από τον εκπρόσωπο του καλαθοσφαιριστή.

Έχει μεταφερθεί από τους "ασπρόμαυρους" πως... αρέσει ο 28χρονος παίκτης (σε συζητήσεις που έγιναν για διάφορους καλαθοσφαιριστές), αν και για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι το χειροπιαστό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Αμερικανός την αγωνιστική χρονιά 2014-15 ήταν ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με 14,3 πόντους ανά αγώνα.

Δίχως ιδιαίτερη βιασύνη στον ΠΑΟΚ για τους ξένους

Ο Νίκος Σταυρόπουλος παρακολουθεί πολλούς παίκτες στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας και μάλιστα για όσους έχει ψηλά στη λίστα του, μάλλον δεν είναι και τόσο... θετικό να κάνουν πάρα πολύ καλές εμφανίσεις γιατί υπάρχει το οικονομικό στη μέση (τα κασέ ανεβαίνουν) αλλά και η προοπτική να πάρουν ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ.

Στη παρούσα φάση στον ΠΑΟΚ κάνουν υπομονή για το τι θα δει ο "Μάτζικ" στις ΗΠΑ και αν ο "Δικέφαλος" καταφέρει να "τρέξει" κάποια αξιόλογη περίπτωση ξένου καλαθοσφαιριστή. Για την θέση των γκαρντ (όπως και άλλες βέβαια), εκεί όπου υπάρχει και το όνομα του Ελ Αμίν (γι' αυτόν ενδιαφέρονται ομάδες άλλων χωρών), πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ