ΠΑΟΚ

Θέλει σέντερ που να "γεμίζει" την ρακέτα

Θέλει σέντερ που να "γεμίζει" την ρακέτα

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν δυνατό καλαθοσφαιριστή στο "5" με σκοπό εκείνος να μπορεί να "θωρακίσει" τον "Δικέφαλο" μέσα στο "ζωγραφιστό". Διαβάστε λεπτομέρειες...

Η ενίσχυση στην περιφέρεια φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα αλλά φυσικά το μυαλό είναι και στην ενίσχυση στην ρακέτα. Εκεί ο ΠΑΟΚ περιμένει πάντα τον Κέβιν Λάνγκφορντ (υπάρχει ανοιχτή γραμμή μεταξύ των δύο πλευρών), για τον οποίο έχουμε αναφέρει πως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στον "Δικέφαλο" για την παραμονή του (εφόσον δεν προκύψει ξαφνικά κάποια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό)..

Οσο για το "5"; Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν δυνατό σέντερ που να μπορεί να "γεμίσει" την ρακέτα (ο Μαργαρίτης, ο Μάρκοβιτς και ο Λάνγκφορντ από την στιγμή που μείνει, δεν είναι παίκτες που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δίνουν όγκο μέσα στο "ζωγραφιστό"). Γενικώς αναζητά έναν παίκτη που θα έχει πιο... πλούσιες κινήσεις επιθετικά σε σχέση με τον Τζούλιαν Βον και θα μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά.

Για την ενίσχυση στο "ζωγραφιστό", δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να "τρέξει" η περίπτωση του Ελτον Μπράουν. Πρόκειται για έμπειρο και δυνατό σέντερ αλλά το τι μπορεί να γίνει στην περίπτωσή του, θα εξαρτηθεί και από το κασέ. Από εκεί και πέρα, για την θέση "1" έχει προταθεί ο Ντι Μπράουν αλλά είναι ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ ενώ είναι στο μυαλό ο Ααρον Κραφτ, το όνομα του οποίου έχουμε αποκαλύψει για τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ