ΠΑΟΚ

Θέλει "δυνατό" κορμό ξένων ο ΠΑΟΚ

Θέλει "δυνατό" κορμό ξένων ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλη σημασία δίνουν στον ΠΑΟΚ στο να δημιουργηθεί μια καλή βάση ξένων καλαθοσφαιριστών που θα δώσουν ποιότητα στον "Δικέφαλο" εν όψει της νέας σεζόν.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν τελείωσαν νωρίς και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν κάποιες πρώτες επαφές για την νέα αγωνιστική χρονιά. Πιθανόν από την επόμενη εβδομάδα να συναντηθούν όλοι μαζί για να μιλήσουν για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, που την Τετάρτη μετέβη στην Καστοριά για να δει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, έχει κάποιες περιπτώσεις παικτών που είδε και ξεχώρισε στο Portsmouth Invitational Tournament και το θέμα αυτό θα απασχολήσει. Στις τάξεις της ομάδας μάλιστα κάνουν λόγο για 2-3 παίκτες που έχουν εντοπιστεί και θεωρούνται "λαβράκια" ενώ τονίζεται πως ο "Μάτζικ" ήταν ευχαριστημένος από το επίπεδο καλαθοσφαιριστών που είδε στις ΗΠΑ και πως ήταν αρκετά "δυνατό" τουρνουά.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ απασχολεί πολύ το να "στηθεί" ένας πολύ καλός κορμός ξένων και θα δοθεί μεγάλη σημασία σε αυτό το θέμα ώστε να γίνουν πολύ προσεγμένες επιλογές. Την ίδια ώρα τα στελέχη του "Δικεφάλου" συνεχίζουν να έχουν στο μυαλό τους κυρίως το τι μπορεί να γίνει σε οικονομικό επίπεδο για να ανέβει το μπάτζετ, θέμα που επηρεάζει τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Από εκεί και πέρα είχαμε γράψει την επομένη του αγώνα με την ΑΕΚ πως από τους κόλπους των μάνατζερ "έβγαινε" πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην συνέχιση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μάλιστα από πλευράς των ατζέντηδων "κυκλοφορούν" ονόματα -αν προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τον Μαρκόπουλο- όπως αυτά των Νέναντ Μάρκοβιτς και Κώστα Μέξα ή ακόμη και του Ηλία Παπαθεοδώρου που είναι πάντως πολύ "τραβηγμένο" σενάριο αφού εκτός όλων των άλλων έχει συμβόλαιο με την Κηφισιά ως το 2017.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως δεν θα υπάρξει κάποιο μεγάλο "αγκάθι" για την συνεργασία με τον Ελληνα τεχνικό που έχει προσφέρει πολλά στον "Δικέφαλο" και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την προπονητική του αξία (από την πλευρά του ΠΑΟΚ τουλάχιστον, εκτιμάται πως η συνεργασία θα συνεχιστεί κανονικά). Τέλος, σχετικές συζητήσεις με στελέχη των "ασπρόμαυρων" σκοπεύουν να κάνουν από την ερχόμενη εβδομάδα διάφοροι ατζέντηδες που εκπροσωπούσαν παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ