ΠΑΟΚ

Τέπιτς: "Μπορώ να παίξω οπουδήποτε"

Τέπιτς: "Μπορώ να παίξω οπουδήποτε"

Ο Μιλένκο Τέπιτς την Παρασκευή (4/9) έφτασε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τον ΠΑΟΚ αλλά για τις θέσεις που μπορεί να προσφέρει.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον από το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος έφτασε στην πόλη με απευθείας πτήση από από το Βελιγράδι και στο εξής θα τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Θυμίζουμε πως ο Τέπιτς είναι ο τρίτος Σέρβος που αποκτά φέτος ο ΠΑΟΚ αφού προηγήθηκαν οι Ούρος Ντούβνιακ και Νίκολα Μάρκοβιτς ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να αποκτηθεί ο Τζόκο Σάλιτς (20, 2μ.10), ο οποίος την Τετάρτη άρχισε προπονήσεις με τον "Δικέφαλο".

Tέπιτς: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έχει καλή οργάνωση"

Ο Τέπιτς κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με παράδοση. Άκουσα πως έχει καλή οργάνωση διοικητικά, αλλά και στον τρόπο που αγωνίζεται. Το γεγονός πως είναι αδελφό σωματείο με την Παρτίζαν, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου".

Για το γεγονός πως έπαιξε στον Παναθηναϊκό: "Έχω καλές αναμνήσεις από τότε. Από αυτά τα δύο χρόνια που έπαιξα στην Ελλάδα, είναι όλα θετικά".

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο και το γεγονός πως είναι στον ΠΑΟΚ για έβδομη συνεχόμενη σεζόν: "Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει τον ίδιο προπονητή για χρόνια, δείχνει την σταθερότητα".

Για το ότι θα βρει Σέρβους στον ΠΑΟΚ: "Το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί Σέρβοι και το ότι έχω φίλους εδώ στην Ελλάδα, κάνει την προσαρμογή μου ευκολότερη".

Για την θέση που του αρέσει να παίζει περισσότερο: "Δεν έχω πρόβλημα να παίξω οπουδήποτε. Πολλοί με χρησιμοποίησαν ως πόιντ γκαρντ, όπως πέρυσι στην Παρτιζάν. Αλλοι με χρησιμοποίησαν στο "1" και στο "2", άλλοι στο "3"".

Για το αν προτιμά τον Ομπράντοβιτς (τον είχε προπονητή στον Παναθηναικό) ή τον Βουγιόσεβιτς (τον είχε τεχνικό στην Παρτιζάν: "Είναι θέμα νοοτροπίας. Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να σε προετοιμάσει πολύ καλά στην ψυχολογία. Ο Βουγιόσεβιτς κυρίως ετοιμάζει νέους παίκτες και νέες ομάδες".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει φιλικό με την Παρτιζάν: "Θα είναι φιλικό αλλά ιδιαίτερο για μένα".

Η πιθανότητα συνεργασίας με στοιχηματική εταιρία

Ο ΠΑΟΚ αναζητά χορηγούς και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία με στοιχηματική εταιρία. Άνθρωποι που είναι κοντά στην ΚΑΕ λένε πως υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα, πως έγιναν κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις αλλά ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς. Στο μεταξύ στις 10/9 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί σε φιλικό ματς τον Κόροιβο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ