ΠΑΟΚ

Τέπιτς: "Μου αρέσουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ"

Τέπιτς: "Μου αρέσουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ"

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε στο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις στην Παρτίζαν. Τι είπε ο καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου".

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Παρτίζαν μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου", Μιλένκο Τέπιτς στην ιστοσελίδα kosarka24.com.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα ( ήττα για τον "Δικέφαλο" με 72-70 ): "Oι αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα είναι πάντα ένα κίνητρο και έχουν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Για πολλά χρόνια ήμουν στην Παρτίζαν, ξέρω τι είναι να παίξεις ένα τέτοιο ντέρμπι και παρέμεινα πιστός στο άσπρο και το μαύρο χρώμα (σ.σ. εννοεί επειδή τώρα ανήκει στον ΠΑΟΚ και πριν τον "Δικέφαλο" αγωνιζόταν στην Παρτιζάν)".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Μια εβδομάδα βρίσκομαι στην ομάδα. Είμαι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής αλλά μπορώ να πω πως είχα έναν καλό ρυθμό και μου αρέσουν όλα τα πράγματα που γνώρισα στον ΠΑΟΚ".

Για το ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς : "Ήταν πολύ καιρό προπονητής μου, μπορώ να πω πως ήταν και φίλος μου. Λυπάμαι έτσι όπως κατάληξαν τα πράγματα μαζί του... Τώρα είναι μια τελειωμένη ιστορία".

Για το ότι τεχνικός της Παρτιζάν θα είναι ο βετεράνος παίκτης της ομάδας, Πέταρ Μπόζιτς: "Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, είναι μια νέα αρχή για αυτόν. Θα χρειαστεί χρόνο και είμαι βέβαιος πως θα είναι ένας ποιοτικός προπονητής, όπως ήταν και σαν παίκτης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ