ΠΑΟΚ

Τέπιτς: "Μόνο καλά λόγια άκουσα για τον ΠΑΟΚ"

Τέπιτς: "Μόνο καλά λόγια άκουσα για τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε για την απόφασή του να παίξει στον "Δικέφαλο". Θυμηθείτε τι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν "κυκλοφορήσει" για τον Σέρβο που μετά... διαψεύστηκαν.

Η τελευταία ομάδα του Μιλένκο Τέπιτς ήταν η Παρτιζάν (oι οπαδοί της έχουν πολύ καλές σχέσεις με αυτούς του "Δικεφάλου") και φέτος θα συνεχίσει στα ασπρόμαυρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ... "Ξέρω πολύ καλά την αδερφική σχέση που έχουν ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν και για μένα ήταν ένα ακόμη σημαντικό κίνητρο να έρθω σε μία ομάδα που έχει ασπρόμαυρα. Είναι σαν να αλλάζω ομάδα, όχι όμως και καρδιά", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, είπε: " Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ομάδες αυτού του επιπέδου, με παράδοση στο μπάσκετ, με μεγάλη ιστορία, με πολύ κόσμο και γνωρίζοντας τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, πάντα ήθελα να παίξω σε μία τέτοια ομάδα.

Από την άλλη, όσοι μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ, μόνο καλά λόγια μου είπαν, για τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, για τους παίκτες που θα είναι πλέον συμπαίκτες μου και όλα αυτά έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω και πάλι στην Ελλάδα, αλλά για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν".

Όταν ο Ομπράντοβιτς τα... έχωνε στον Τέπιτς και μετά διέψευδε

Ο Μιλένκο Τέπιτς δεν θα παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα καθώς είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον Παναθηναικό έχοντας προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ηταν 7/10/10 όταν κυκλοφόρησαν δηλώσεις του τελευταίου που σχολίαζε... αρνητικά τον Μιλένκο Τέπιτς. " Μέχρι στιγμής ο Μιλένκο Τέπιτς δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Βρίσκεται ένα χρόνο στην Ελλάδα, αλλά ούτε στο Mουντομπάσκετ έδειξε κάποια σταθερότητα.

Από τον ίδιο εξαρτάται αν και πότε θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του. Πρέπει να συνεχίσει να προπονείται σκληρά και να προσπαθεί και θα δούμε", είχε δηλώσει τότε ο προπονητής του Παναθηναικού που είχε τον Σέρβο στους "πράσινους".

Βέβαια αυτές οι δηλώσεις που είχαν δημοσιευτεί τότε στην ιστοσελίδα στο sportal.rs, διαψεύδονταν μετά από τον Ομπράντοβιτς που έλεγε ότι ποτέ δεν ρωτήθηκε για τον Τέπιτς. Το αν πράγματι ο έμπειρος κόουτς έκανε αυτές τις δηλώσεις αλλά μετά αποφάσισε να τα "μαζέψει" ή αν όντως δεν τις έκανε και στην Σερβία "κατασκεύασαν" δηλώσεις του κατά του Τέπιτς, το γνωρίζει μόνο ο νυν τεχνικός της Φενέρ...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ