ΠΑΟΚ

Τέπιτς: "Είμαστε έξυπνοι για να παίξουμε όπως πρέπει"

Τέπιτς: "Είμαστε έξυπνοι για να παίξουμε όπως πρέπει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος, στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πατρών αλλά και στην επιστροφή των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (12/3, 17:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει εντός της πρώτης οκτάδας που σηματοδοτεί την συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στους "μελανόλευκους", την πορεία της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου μέχρι στιγμής, αλλά και τι σημαίνει η επιστροφή των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: " Είχαμε μία πολύ δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα, με πολλά ταξίδια και συνεχόμενα παιχνίδια και με τα προβλήματα που είχαμε και τι ρόστερ μας, δεν ήταν καθόλου εύκολο να το διαχειριστούμε. Τώρα, με ένα παιχνίδι την εβδομάδα και αφού στη διακοπή είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε το σώμα και το μυαλό μας, θα είναι πιο εύκολο να τα καταφέρουμε και να επανέλθουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Είχαμε τον καιρό που χρειαζόμασταν για να προετοιμάσουμε και το σώμα μας, αλλά και πνευματικά να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια".

Για την βαθμολογική κατάταξη και την συνέχεια: " Είχαμε αρκετές άσχημες ήττες, ειδικά στο τελευταίο διάστημα, αλλά μετά την πολύ σημαντική νίκη που κάναμε στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε καλύτερα και να ανέβουμε πολύ πιο πάνω από τη θέση που είμαστε τώρα. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε υγιείς, να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον κάθε ένα ξεχωριστά. Αν δούμε την βαθμολογία, υπάρχει μόνο μία νίκη διαφορά μεταξύ της 5 και της 9 θέσης, οπότε, εάν είμαστε καλά, μπορούμε να δούμε αρκετά ψηλά".

Για το αν έχει καλή διαίσθηση για το τέλος της σεζόν: " Ακόμη και μετά από τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας, είχα πει ότι πιστεύω στις δυνατότητές μας. Αρκεί να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά έξυπνοι για να παίξουμε όπως πρέπει και το πρώτο παιχνίδι που πρέπει να το κάνουμε είναι ο αγώνας με την Πάτρα. Είναι μία καλή ομάδα, βρισκόμαστε στην ίδια θέση, θυμόμαστε τον τρόπο με τον οποίο είχαμε χάσει στην έδρα τους και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε".

Για την επιστροφή Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη: " Κάθε καλός παίκτης που επιστρέφει στην ομάδα, είναι ένα επιπλέον όπλο για μας. Εφόσον τα παιδιά είναι υγιείς και μπορούν να μας βοηθήσουν, θα δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα, αφού και οι δύο αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της φετινής προσπάθειας του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ