ΠΑΟΚ

Τέλος ο Σάιμπερτ για τον ΠΑΟΚ

MEDIA DAY ÐÁÏÊ
MEDIA DAY ÐÁÏÊ EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος ζήτησε να συνεχίσει στις ΗΠΑ το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί για τον τραυματισμένο ώμο του.

Χωρίς τον Τζόρνταν Σάιμπερτ θα ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ, αφού ο νεαρός γκαρντ του "δικεφάλου" ζήτησε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Ο άτυχος αθλητής, που λαβώθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ , υπέβαλε αίτημα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στην πατρίδα του το πρόγραμμα επανόδου του στην δράση, κάτι που έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να είναι απίθανο πλέον να τον ξαναδούμε με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου, ο 24χρονος γκαρντ είχε 11.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League.

Από την άλλη, θετικά ήταν τα νέα για τον Κιθ Κλάντον, καθώς ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη και δήλωσε "παρών" για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (2/4) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ