ΠΑΟΚ

Τέλος ο Ντίλαρντ από τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η παρουσία του Κέβιν Ντίλαρντ στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε καθώς ο "δικέφαλος" ενημέρωσε τον εκπρόσωπό του την Παρασκευή (3/11) για την πρόθεση λύσης της συνεργασίας τους. Στην αγορά για γκαρντ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μόλις ένα μήνα άντεξε στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι άνθρωποι του "δικεφάλου" ενημέρωσαν την Παρασκευή (3/11) τον εκπρόσωπό του για την απόφαση του Ηλία Παπαθεοδώρου, μετά από μόλις ένα μήνα παρουσίας του στην ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τέσσερις φορές στη Stoiximan.gr Basket League, μετρώντας 10 πόντους (με 44.4% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 85.7% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο, την ώρα που σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Basketball Champions League είχε 10.3 πόντους (με 53.8% στα δίποντα, 15% στα τρίποντα και 80% στις βολές), 1.3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα.

Πλέον, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναζητά στην αγορά έναν παίκτη για τη θέση "2", με βασικό χαρακτηριστικό την επιθετική συνέπεια. Κι όλα αυτά ενώ ακολουθούν δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με Τενερίφη και Άρη (αμφότερες εντός έδρας) στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ