ΠΑΟΚ

"Τέλος" από τον ΠΑΟΚ και επίσημα ο Κλάσεν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Όουεν Κλάσεν αποτελεί πλέον παρελθόν και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέσω Instagram.

Ηταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ότι ο Όουεν Κλάσεν θα αποχωρούσε από τον ΠΑΟΚ . Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, αφού ο "Δικέφαλος" ανακοίνωσε μέσω Instagram την λύση της συνεργασίας με τον Καναδό σέντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι δρόμοι μας με τον Owen Klassen χωρίζουν. Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Owen Klassen ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε θερμά τον Owen για την παρουσία του στην ομάδα και την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Thank you very much Owen and good luck".

"Τέλος" από τον ΠΑΟΚ και επίσημα ο Κλάσεν

Όσο για τον αντικαστάτη του Κλάσεν. Αυτός έχει ήδη βρεθεί και είναι ο Νταρνέλ Τζάκσον, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει μάλιστα από χθες την απόκτησή του .

Ο Κλάσεν ήρθε με βλέψεις στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, αποχωρώντας με μέσους όρους 7.1 πόντων και 5.8 ριμπάουντ στην Stoiximan.gr Basket League και 5.1 πόντους και 3.6 ριμπάουντ μέσο όρο στο Basketball Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ