ΠΑΟΚ

Τελευταία στιγμή για Κρουμπάλι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η συμμετοχή του Ουσμάν Κρουμπάλι στο ντέρμπι με τον Άρη (11/11, 18:30) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού ο δυναμικός φόργουορντ/σέντερ του ΠΑΟΚ έκανε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη μέρα.

Το διάστρεμμα που αποκόμισε ως... ενθύμιο κατά την ήττα από τη Σαλόν πριν από δέκα ημέρες εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για το αυριανό (11/11, 18:30) ντέρμπι.

Ο ψηλός του ΠΑΟΚ έκανε την Παρασκευή (10/11) για μία ακόμη φορά ατομικό πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει πως η παρουσία του στη μονομαχία με τον Άρη μόνο σίγουρη δεν είναι. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι αυτός που θα αποφασίσει για το γεγονός, κατόπιν συνεννόησης τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με το ιατρικό επιτελείο του "δικεφάλου".

Εξάλλου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας: " Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Νομίζω ότι δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες ή τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο η επιθυμία για τη νίκη, η διάθεση και η ενέργεια και μετά μπαίνουν στην εξίσωση οι τακτικές και όλα τα υπόλοιπα.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας για να πάρουμε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική και για μας, αλλά και για τον κόσμο μας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν και ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία θα είναι η έδρα. Παίζει ρόλο, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, χρειαζόμαστε και θέλουμε την συμπαράστασή τους, σε κόσμια πλαίσια, να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας, να δώσουν ώθηση στους παίκτες, ώστε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ