ΠΑΟΚ

Τέιλορ: "Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα"

Τέιλορ: "Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα"

Το πρώτο -μικρό- σχόλιο του Μπράντον Τέιλορ μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Πελεκάνος που προτάθηκε στον "Δικέφαλο".

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν (2015-16), ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει μια στροφή σε νεαρούς Αμερικανούς. Αλλωστε τα "πειράματα" με τους Ντι Τζέι Κούπερ και Τζέικ Οντουμ πέτυχαν (πολύ καλύτερος ο πρώτος). Ο Μπράντον Τέιλορ, που είναι 22 ετών, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική χρονιά 2016-17.

Ο Αμερικανός στον λογαριασμό του στο twitter "ανέβασε" μια φωτογραφία του που στο τέλος αυτής γράφει "#pame paok" και έκανε το εξής σχόλιο για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Τα όνειρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα".

Στο μεταξύ από το Portsmouth Invitational Tournament μεταξύ άλλων θα μπορούσε να "παίξει" η περίπτωση του "κοντού" Χουανάια Γκριν (είναι 24 ετών).

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Πελεκάνος

Σε συζητήσεις με τον Άρη είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος για να λύσει το συμβόλαιό του και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της αποζημίωσης. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ ο οποίος γενικώς "ρίχνει" ματιές σε ποιοτικούς Ελληνες παίκτες.

Η επιθυμία του Πελεκάνου είναι να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως θα πει "όχι" στο να μετακομίσει σε άλλη πόλη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Ανεξαρτήτως από το γεγονός πως ο Πελεκάνος δεν έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια στον "Δικέφαλο" έτρεφαν σεβασμό στο πρόσωπο του Έλληνα καλαθοσφαιριστή που έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ