ΠΑΟΚ

Τέιλορ: "Μπορώ να δώσω ενέργεια και πάθος"

Τέιλορ: "Μπορώ να δώσω ενέργεια και πάθος"
Τέιλορ

Ο Μπράντον Τέιλορ έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και δήλωσε ενθουσιασμένος για την πρώτη επαγγελματική ευκαιρία που έχει αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ. Έφτασε και ο Γλυνιαδάκης.

Συνέχεια στις αφίξεις των παικτών του ΠΑΟΚ. Πλέον μετά τους Νέναντ Μιλιένοβιτς, Τζόρνταν Σάιμπερτ και Ζάνις Πέινερς, στη Θεσσαλονίκη έφτασε την Τετάρτη ο Μπράντον Τέιλορ. Ο Αμερικανός φόργουορντ παίζοντας για το Penn State την σεζόν 2015-16 είχε μέσο όρο 16,4 πόντους και 6,5 ριμπάουντ.

Θυμίζουμε πως σήμερα το απόγευμα στο "Παλατάκι" είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του "Δικεφάλου".

"Παίζω σκληρά και δίνω το 100%"

Ο Τέιλορ φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη, είπε: "Είμαι ικανοποιημένος για την πρώτη επαγγελματική μου ευκαιρία. Ανυπομονώ να μιλήσω με τον προπονητή και με τους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία".

Για τον ΠΑΟΚ: "Εμαθα πως είναι πολύ διάσημη ομάδα στη χώρα, έμαθα για τους φιλάθλους και για τον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας αλλά και το πώς θα ταιριάξω εγώ μέσα σε αυτήν".

Για την φετινή σεζόν: "Περιμένω το πώς θα μπορέσω να βάλω το παιχνίδι μου στον ευρωπαϊκό χώρο και πώς θα μπορέσω να αντιμετωπίσω πολύ καλούς παίκτες για να βελτιωθώ".

Για το τι μπορεί να "δώσει" στον ΠΑΟΚ: "Ενέργεια και πάθος. Παίζω σκληρά και δίνω το 100%. Μπορώ να παίξω στις θέσεις 4 και 3".

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γλυνιαδάκης

Μετά τους Νέναντ Μιλιένοβιτς, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Ζάνις Πέινερς και Μπράντον Τέιλορ, στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο Ελληνας σέντερ έφτασε στην πόλη την Τετάρτη καθώς υπήρξε μια μικρή αλλαγή σε ό,τι αφορά την άφιξή του αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη.

Στον "Δικέφαλο" ποντάρουν πολλά στον Χανιώτη "ψηλό" του οποίου η αγωνιστική αξία αλλά και η εμπειρία είναι δεδομένη. Ο Γλυνιαδάκης την σεζόν 2015-16 είχε 9,5 πόντους μέσο όρο παίζοντας στην Κηφισιά (η προσφορά του πάντως δεν περιορίστηκε μόνο στο σκοράρισμα) και κλήθηκε να καλύψει το κενό του Δημήτρη Μαυροειδή όταν αυτός μετακόμισε στην ΑΕΚ. Ο Γλυνιαδάκης βρέθηκε στο "Παλατάκι" όπου τα είπε με τον Σούλη Μαρκόπουλο αλλά και τον Μπράντον Τέιλορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ