ΠΑΟΚ

Ταλαιπωρία στην επιστροφή από Πάτρα για ΠΑΟΚ

Ταλαιπωρία στην επιστροφή από Πάτρα για ΠΑΟΚ

Δεν έφτανε στον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα, ήρθε και ένα περιστατικό στην Εγνατία Οδό να ακινητοποιήσει την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα να φτάσει στην Θεσσαλονίκη με 3 ώρες καθυστέρηση.

Ανευ προηγουμένου ταλαιπωρία για τον ΠΑΟΚ - αλλά και για εκατοντάδες πολίτες - είχε ως αποτέλεσμα ο "δικέφαλος" να φτάσει στην Θεσσαλονίκη στις 7:30 το πρωί της Κυριακής (28/1)!

Η αποστολη του ΠΑΟΚ επέστρεφε από την Πάτρα μετά την ήττα από τον Προμηθέα , ξεκινώντας τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (27/1). Για κακή τύχη όμως της αποστολής, αλλά και πολλών ακόμα ανθρώπων που θέλησαν να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη τα χαράματα μέσω της Εγνατίας Οδού. Ο λόγος; Χιλιάδες βίδες και σπασμένα γυαλιά (θραύσματα από ποτήρια) που γέμισαν το οδόστρωμα στην πλευρά του δρόμου προς Θεσσαλονίκη, λίγο έξω από την Βέροια, που προκάλεσαν μπλοκάρισμα της περιοχής για περίπου 3 ώρες!

Εκαντοντάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, μεταξύ αυτών και το λεωφορείο του ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια καθυστέρηση.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ