ΠΑΟΚ

Ταξίδι του Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ για παίκτες

Ταξίδι του Σταυρόπουλου στις ΗΠΑ για παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα ταξιδέψει στην Αμερική στις 9 Απριλίου και στις ΗΠΑ πρόκειται να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament

Το συγκεκριμένο ταξίδι το έχει πραγματοποιήσει και τα προηγούμενα χρόνια, θα το κάνει και φέτος. Ο Νίκος Σταυρόπουλος τον Απρίλη θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament (φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ).

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ θα ταξιδέψει στην Αμερική στις 9 Απριλίου με πρώτο προορισμό την Washington και στην συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου από 13/4 ως τις 16/4 θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament. Εκεί ο ίδιος θα τσεκάρει παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων δεν αποκλείεται να απασχολήσουν στην συνέχεια (σε μεταγραφικό επίπεδο) τον ΠΑΟΚ.

"Στοπ" στα λάθη

Οπως είχαμε αναφέρει, ο Σούλης Μαρκόπουλος στην προπόνηση της Δευτέρας στην ομιλία του προς τους παίκτες του στάθηκε στα πολλά λάθη (συνολικά 24) που έγιναν στο ματς με το Λαύριο και τα οποία οδήγησαν σε εύκολα καλάθια για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Στην προπόνηση της Τετάρτης δόθηκε έμφαση στην αποφυγή των λαθών σε συνδυασμό με την τακτική εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ