ΠΑΟΚ

Τα φιλικά, η πρόκριση και τα... ταμεία

Τα φιλικά, η πρόκριση και τα... ταμεία

Ο ιδιαίτερος λόγος που ήθελαν στον ΠΑΟΚ να αρχίσουν με νίκες στα φιλικά και το... έξτρα κίνητρο που υπάρχει για πρόκριση στο ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό και έχει να κάνει με τον κόσμο της ομάδας.

Μπορεί στα φιλικά τα αποτελέσματα να παίζουν δευτερεύοντα ρόλο, στον ΠΑΟΚ ωστόσο στα ματς με Καβάλα, Απόλλων και Ικαρο είχαν έναν... ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο ήθελαν πάση θυσία την νίκη.

Αυτός έχει να κάνει με την στήριξη του κόσμου.

Στους "ασπρόμαυρους" είναι γεγονός πως πέραν φυσικά της απαραίτητης "χημείας" που ήθελαν να βρεθεί σε αυτά τα ματς (επικρατεί ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις), "έψαχναν" και το νικηφόρο αποτέλεσμα για να "ζεστάνουν" τους φίλους της ομάδας. Στον "Δικέφαλο" θέλουν μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με το... άδειο πέρυσι "Παλατάκι", ενώ ταυτόχρονα έχουν στο μυαλό τους την αύξηση στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που δεν είναι ικανοποιητική έως τώρα.

Οι νίκες στα φιλικά ήρθαν, πλέον η προσοχή δίνεται στο ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, στο οποίο είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ θέλουν την πρόκριση... και για τους φίλους της ομάδας. Θεωρούν πως με το... καλημέρα η νυν ομάδα θα πρέπει να πείσει τους φίλους του "Δικεφάλου" πως θα είναι ανταγωνιστική και θέλουν γι' αυτόν τον λόγο να γίνει μια καλή αρχή στα επίσημα ματς, εκτός φυσικά από το να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ο "Δικέφαλος" στο θεσμό.

" Ο κόσμος θα πρέπει να μας στηρίξει, αλλά είναι γεγονός πως θέλει να δει και αποτελέσματα", είναι η άποψη που ακούγεται αρκετά στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την σημασία που δίνεται στο να δείξει ο "Δικέφαλος" καλό αγωνιστικό πρόσωπο από τα πρώτα φιλικά ματς και φυσικά το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Ειδικά το τελευταίο λόγω και του επίσημου χαρακτήρα που έχει, στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως κατά κάποιο τρόπο είναι "κλειδί" για να φανερώσει -ξανά μετά τα πρόσφατα ματς- στον κόσμο το σύνολο του Μαρκόπουλου πως φέτος είναι ικανό για πολλά περισσότερα σε σχέση με την σεζόν που πέρασε.

Εφόσον οι φίλαθλοι πειστούν γι' αυτό, τότε θα "έρθουν" ευρώ στα ταμεία της ομάδας όπως λένε στον ΠΑΟΚ και εκτός όλων των άλλων μόνο έτσι θα μπορέσει ενδεχομένως μελλοντικά να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ.

Γι΄αυτή υπάρχουν δύο τάσεις στην ομάδα, η μία λέει πως αυτή μπορεί να πορευτεί με τους νυν παίκτες, η άλλη αναφέρει πως θα ήταν καλύτερα να αποκτηθεί και ένας ακόμη, υπάρχει πάντως κοινή άποψη πως για την ώρα τα πράγματα οικονομικά δεν εύκολα για να ενισχυθεί η ομάδα και ότι το ρόστερ έχει κλείσει προς το παρόν.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά την προπόνηση της Κυριακής δεν πήρε μέρος... όπως αναμενόταν ο Γουίλιαμ Χάτσερ μετά τα 12 ράμματα που έκανε στο φρύδι. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως θα τον έχουν για το ματς με τον Πανελευσινιακό, για την ώρα όμως λένε πως κάθε μέρα θα εξετάζεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο για την συμμετοχή του. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πάντως προπονήθηκε και θεωρείται... σίγουρος ότι θα παίξει.

Δείτε video από τον αγώνα Απόλλων-ΠΑΟΚ το οποίο έχει ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ