ΠΑΟΚ

Τα έσοδα και η νέα σεζόν

Τα έσοδα και η νέα σεζόν
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το τι θα γίνει σε βασικά θέματα εσόδων για την νέα σεζόν. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει κατά νου το θέμα των εσόδων της επόμενης σεζόν, παρ' ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η αγωνιστική χρονιά.

Στον "Δικέφαλο" δεν μπορούν να μην έχουν στο μυαλό τους το τι θα γίνει για παράδειγμα με τον ΟΠΑΠ καθώς τους τελευταίους μήνες "κυκλοφορεί" πως ενδεχομένως να υπάρξει -σημαντική- μείωση εσόδων (από τον ΟΠΑΠ) και αυτό έχει φτάσει στα αυτιά στελεχών των "ασπρόμαυρων".

Βέβαια στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως για την ώρα αυτό είναι μια φημολογία ενώ κάτι αντίστοιχο λέγεται και από τον ΕΣΑΚΕ, από την πλευρά του οποίου υπογραμμίζεται πως ουσιαστικά νέα για το θέμα του ΟΠΑΠ αναμένεται να υπάρχουν τον Ιούνη όταν θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις γι' αυτό το ζήτημα (ακόμη δεν έχουν αρχίσει και επομένως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό).

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο όλο θέμα και στον ΠΑΟΚ είναι αυτονόητο πως δεν θέλουν να σκέφτονται πως μπορεί να υπάρξει μια σημαντική μείωση αναφορικά με έσοδα του ΟΠΑΠ για την νέα σεζόν. Φυσικά στον "Δικέφαλο" έχουν στην... ατζέντα και το τι θα γίνει με διάφορα άλλα θέματα οικονομικού περιεχομένου (π.χ. χορηγίες), αν και αυτή την περίοδο δεν μπορεί να υπάρξει κάτι ουσιώδες.

Κατά τα άλλα οι Κούπερ και Χαραλαμπίδης έδωσαν το παρών την Μ. Δευτέρα στην Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού ενώ για την Μ. Τρίτη θα γίνουν δύο προπονήσεις (δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα της Δευτέρας). Τέλος, μέλη της ομάδας αναμένεται να βρεθούν στον αγώνα Κυπέλλου του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ