ΠΑΟΚ

Τα τηλεοπτικά και η λίστα παικτών στο Summer League

Τα τηλεοπτικά και η λίστα παικτών στο Summer League

"Έκλεισε" το θέμα των τηλεοπτικών καθώς "έπεσαν" οι υπογραφές, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να γνωστοποιηθούν ποιοι καλαθοσφαιριστές θα δώσουν το παρών στο Summer League του NBA στο Λας Βέγκας

"Κλείνει" το τυπικό κομμάτι όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών μετά την συμφωνία των ομάδων με την Nova για τα επόμενα δύο χρόνια (για την ακρίβεια 1+1).

Την Παρασκευή (26/6) ξεκίνησε η διαδικασία των υπογραφών από τους συλλόγους και μέσα σε αυτούς είναι φυσικά και ο ΠΑΟΚ, με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να βάζει την υπογραφή της στην σχετική συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι. Ως γνωστόν ο "Δικέφαλος" μέσω του Μπάνε Πρέλεβιτς έχει κάνει σαφές πως εφόσον το 2017 δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση με την συμμετοχή όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, τότε ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μόνος του στο ζήτημα των τηλεοπτικών.

Περιμένει τις λίστες των παικτών για το Summer League

Ένας από τα ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο είναι οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας. Σιγά-σιγά θα διαμορφώνονται οι λίστες των καλαθοσφαιριστών που θα συμμετέχουν σε αυτό και για τον "Δικέφαλο" έχει ενδιαφέρον ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών καθώς ο Νίκος Σταυρόπουλος καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς έχει παρακολουθήσει νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

Κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα ήταν στο Portsmouth Invitational Tournament στο οποίο ο ίδιος βρέθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θυμίζουμε πως παρακολουθήσει από κοντά το Summer League του Λας Βέγκας το οποίο θα γίνει από τις 11/7 έως τις 21/7.

Στο μεταξύ με την οριστική συμφωνία του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Παναθηναικό στον ΠΑΟΚ μπορούν να είναι πιο... άνετοι στο θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου, αν και γενικώς στον "Δικέφαλο" δεν θεωρούσαν πως θα προχωρήσει το σενάριο του έμπειρου κόουτς με τους "πράσινους" και υπάρχει η εκτίμηση πως θα παραμείνει στους "ασπρόμαυρους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ