ΠΑΟΚ

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ στον Κλάντον

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ στον Κλάντον

Ο Κιθ Κλάντον έπαιξε με ενέσεις στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και σήμερα άρχισε θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη μία... δυσκολοχώνευτη ήττα (σχεδόν στην εκπνοή) στο Ρέθυμνο αλλά δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Κιθ Κλάντον, άλλωστε, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα και εμπνέει με τη συμπεριφορά του ολόκληρη την ομάδα. Κι αυτό διότι ο Αμερικανός σέντερ έπαιξε με ενέσεις στην Κρήτη και σήμερα το πρωί βρισκόταν στο γήπεδο για θεραπεία, παρότι η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό.

Αυτοί οι δύο λόγοι ήταν αρκετοί προκειμένου ο "δικέφαλος" να δώσει δημοσίως συγχαρητήρια στον Κλάντον για την αυταπάρνηση του στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Μετά από μία ατελείωτη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση της, δυστυχώς χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ατυχίες και εξωγενείς παράγοντες έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά συνεχίζουμε, αφοσιωμένοι πλέον στο πρωτάθλημα και με τρομερή θέληση για αυτό που κάνουμε. Η περίπτωση του Keith Clanton είναι ενδεικτική της θέλησης που υπάρχει στην ομάδα. Αποχώρησε με ένα πολύ δύσκολο τραυματισμό στο ματς της περασμένης Τετάρτης στην Τενερίφη και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Η δική του θέληση και η αυταπάρνηση που έδειξε, σε συνδυασμό με την μεγάλη προσπάθεια όλων των μελών του ιατρικού επιτελείου (γιατρών και φυσιοθεραπευτών) και την συμβολή του ειδικού μηχανήματος Human Tecar που προστέθηκε στον εξοπλισμό μας για περιπτώσεις σαν αυτήν, έκαναν θαύματα. Ο Keith χρειάστηκε να κάνει και δύο ενέσεις για να μπει και να παίξει στο Ρέθυμνο και του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έβαλε την ομάδα πολύ πιο πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Και σήμερα το πρωί, ημέρα ξεκούρασης για όλους, βρέθηκε στο γήπεδο για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Μαζί του στο γήπεδο για θεραπεία και ο Jordan Sibert που ακολουθεί έναν δύσκολο και επίπονο δρόμο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ