ΠΑΟΚ

Τα... πρώτα χαμόγελα για τα διαρκείας

Τα... πρώτα χαμόγελα για τα διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ικανοποιητική κρίνεται τις πρώτες μέρες η κίνηση των διαρκείας του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" "έτρεξε" την περίπτωση του 15χρονου, Καραγεωργίου που θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Την Πέμπτη η ΚΑΕ γνωστοποίησε πως ο φίλος του ΠΑΟΚ, Στάθης Αυγουστινιάτος ο οποίος μένει στο Χιούστον των ΗΠΑ αγόρασε διαρκείας για την νέα σεζόν.

Το θέμα, βέβαια, για τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων" είναι και το τι γίνεται με οπαδούς της ομάδας που κατοικούν στην Ελλάδα... Τα διαρκείας για την σεζόν 2016-17 κυκλοφόρησαν την Δευτέρα και τα πρώτα δείγματα αναφορικά με την πώληση αυτών είναι θετικά (υπάρχουν χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας). Τουλάχιστον αυτό λένε στελέχη των "ασπρόμαυρων" που περιμένουν την στήριξη του κόσμου στον "νέο" ΠΑΟΚ που έχει "φτιαχτεί" σε μεγάλο βαθμό. Το ζητούμενο, φυσικά, είναι να υπάρχει μια σταθερά καλή κίνηση στην πώληση των διαρκείας.

Η ενίσχυση με Καραγεωργίου

Κίνηση με φόντο το μέλλον... Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν ασχολούνται μόνο με την ανδρική ομάδα αλλά "κοιτούν" και την ενίσχυση στα "μικρά" τμήματα αφού ο 15χρονος Αντώνης Καραγεωργίου αναμένεται να παίζει στο εξής στον "Δικέφαλο". Ο νεαρός θεωρείται αρκετά μεγάλο ταλέντο ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Παμπαίδων για το 2ο Διεθνές Κύπελλο U15 που θα διεξαχθεί στον Κολινδρό στις 22-26 Αυγούστου. Οπως επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη, το θέμα της μετακίνησης του στον ΠΑΟΚ "τελείωσε" την Πέμπτη (4/8) ενώ ο νεαρός Καραγεωργίου (έχει ύψος 2 μέτρα και παίζει στις θέσεις "3"-"4") αγωνιζόταν στον Φίλιππο Βέροιας.

Από εκεί και πέρα στα θέματα της ανδρικής ομάδας, για τους "ψηλούς" πάντα αποτελεί προτεραιότητα ο Μιχάλης Τσαιρέλης, θεωρητικά μια λύση αν δεν προχωρούσε το ζήτημά του θα μπορούσε να είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό έχει κατά νου να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η προοπτική της ΑΕΚ για τον "Χάρι" αφού η "Ενωση" έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή ο οποίος είναι σε φάση αναμονής για το τι μέλλει γενέσθαι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ